Logo UHasselt

menu

VerpakkingsCentrum


Actueel

Empack Namur 2020

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

< OVERZICHT

Empack Namur 2020    23 feb 2020

Empack Namur 2020
23 feb 2020

EMPACK NAMUR
DE NIEUWE HOT SPOT VOOR DE VERPAKKINGSINDUSTRIE IN WALLONIË

26 mei 2020
NAMUR EXPO

Na maar liefst 18 edities is Empack meer dan ooit dé afspraak voor professionals om banden te smeden en nieuwe inzichten te verwerven over alles wat beweegt in de Belgische verpakkingssector. Er beweegt véél. Grenzen verleggen, daar draait het om. Daarom is er op 26 mei ook een eerste Franstalige editie in Namen: Empack Namur “la journée de l’emballage”. En dit op algemeen verzoek van de verpakkingssector. We geven de sector een netwerk en commercieel platform in het bloeiende Wallonië.

Waarom Namen? Centraal, toegankelijk en professioneel
De keuze om de hele verpakkingswereld ook over de taalgrens te verenigen lag voor de hand. Maar waarom in Namen? Simpel: Namur Expo is een uiterst gezellige, ruime en bereikbare locatie. De ideale ontmoetingsplek voor een professioneel en doeltreffend netwerkevent.

Wat brengt Empack Namur? Een zinderend programma !

Sleutelwoorden op dit ééndaagse event zijn : inspireren, connecteren en ontdekken. Intensief sparren met collega professionals? Casual converseren met gelijkgestemden? Leren van toonaangevende speakers? Duurzaamheid, techniek, voedingsverpakking… alles krijgt hier een plekje:
• All inclusive standen met smart badge technologie
• Network Lounge voor exposanten en bezoekers
• Partner Village met strategische partners zoals Wagralim, Plastiwin, FSC, IBE-BVI,  
Pack4Food,…
• Conferences met hot topics
• Trends Gazellen Awards voor de verpakkingssector (incl. netwerkdrink)


Tijdens een innovation tour maken bezoekers kennis met een veelheid aan nieuwigheden die exposanten uitstallen en demonstreren. De beste innovatie ontvangt trouwens een innovation award.
Door samen te werken met vakbladen garandeert de organisatie maximale visibiliteit, aangevuld met publicaties op de website en social media...


Voor wie?
De 70 exposanten zijn producenten van verpakkingsmachines, -materialen en -technologie, controleen inspectiesystemen, handling en logistieke systemen, label & print,...


De organisatie mikt op 1.000 bezoekers met functies als aankopers, ingenieurs, operations managers, technical managers of afdelingsmanagers, onderzoekers en verpakkingsexperts. De industrietakken waar het publiek werkzaam is, zijn breed verspreid: van de voedingssector (+/- 20%) tot groothandel en verpakkingsindustrie.
Verpakking is overal, net als de vernieuwing. Empack Namur wordt dan ook een nieuwe hot spot voor de verpakkingscommunity in Wallonië.


Meer info?
U wil meer info over Empack Namur? KLIK HIER

Contacteer Philippe Van Dyck: (0) 3 280 53 27 of Els Verhoeven: +32 (0) 3 280 53 46 of via empack-be@easyfairs.com.