VerpakkingsCentrum

Opleidingen VerpakkingsCentrum

VerpakkingsCentrum

HANDS-ON WORKSHOP KUNSTSTOFFEN MET OOG VOOR DUURZAAMHEID

Hands-on workshop: Kunststoffen met oog voor duurzaamheid in theorie en praktijk o.l.v. ing. Gudrun Nowicki

WIJ HOUDEN REKENING MET DE EVENTUEEL GELDENDE GEZONDHEIDS-EN VEILIGHEIDSRICHTLIJNEN VAN DE OVERHEID EN DE UNIVERSITEIT HASSELT. INDIEN NODIG EN MOGELIJK, WORDT ER EEN GELIJKAARDIG ONLINE ALTERNATIEF AANGEBODEN.

Wanneer? Dinsdag 9 maart 2021
Tijdstip? van 12u30 tot 17u00
Prijs? 280,-€*

In deze hands-on workshop leer je theorie en praktijk van kunststof als verpakkingsmateriaal, gecombineerd met milieu-aspecten en analyses van omgevingseffecten zoals temperatuur, vochtigheid, licht en condensatie op de materiaaleigenschappen.

Doelstelling
Kennis en inzicht verwerven in kunststoffen verpakkingsmaterialen met focus op effecten van omgevingsvariabelen en up-to-date duurzaamheidsaspecten. Dit gebeurt aan de hand van een theoretische voorbeschouwing, aangevuld met praktische labo-uitvoeringen en –demonstraties.

Inschrijven ? Klik hier