VerpakkingsCentrum

Opleidingen VerpakkingsCentrum

VerpakkingsCentrum

HANDS-ON WORKSHOP VAN PAPIER TOT TRANSPORTDOOS (ISM RYCOBEL/RYCOLAB)

Hands-on workshop: Van papier tot transportdoos in theorie en praktijk o.l.v. ing. Dimitri Adons en ing. Gurun Nowicki ism Rycobel/Rycolab

WIJ HOUDEN REKENING MET DE EVENTUEEL GELDENDE GEZONDHEIDS-EN VEILIGHEIDSRICHTLIJNEN VAN DE OVERHEID EN DE UNIVERSITEIT HASSELT. INDIEN NODIG EN MOGELIJK, WORDT ER EEN GELIJKAARDIG ONLINE ALTERNATIEF AANGEBODEN.

Wanneer? Donderdag 22 oktober 2020
Tijdstip? van 12u30 tot 17u00
Prijs? 280,-€*

In deze hands-on workshop krijg je een theoretische en praktische introductie in golfkarton als verpakkingsmateriaal van de kartonnen secundaire verpakking in relatie tot zijn performantie in transport (simulatieonderzoek).

Doelstelling
Kennis en inzicht verwerven in verpakkingsmaterialen (papier, vlakkarton en golfkarton) met focus op transport simulatieonderzoek aan de hand van een theoretische voorbeschouwing en aangevuld met praktische labo-uitvoeringen en –demonstraties.

Inschrijven ? Klik hier