Logo UHasselt

menu

OpenBordersMBA


OpenBordersMBA

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

DOELGROEP

Voor wie is deze MBA bestemd?

Het OpenBordersMBA programma is een executive management programma voor high potentials actief in de dienstensector of industrie. Het is een tweejarig parttime modulair weekendprogramma dat managers de mogelijkheid geeft om een extra diploma te behalen in combinatie met een fulltime job.

 

Toelatingsvoorwaarden

Om toegelaten worden tot het OpenBordersMBA programma moet de kandidaat voldoen aan vier voorwaarden:

  1. een executive zijn
  2. minstens drie jaar werkervaring in een managementpositie (project of people management);
  3. een masterdiploma (of gelijkwaardig);
  4. vloeiend Engelstalig zijn (een elementaire beheersing van het Frans of Duits als een tweede taal).

De OpenBordersMBA toelatingscommissie behoudt het recht om kandidaten die niet aan bovenstaande voorwaarden voldoen toch toe te laten tot het programma, mits zij dit compenseren door uitzonderlijke ervaring, vaardigheden en motivatie.

Talen

De deelnemers aan de OpenBordersMBA moeten zich communicatief, sociaal en vloeiend in het Engels kunnen uitdrukken en moeten kennis hebben van het Duits en Frans.

De eerste module van de OpenBordersMBA is volledig in het Engels. Afhankelijk van de taalvaardigheden van de kandidaten kunnen in de tweede en de derde module van de OpenBordersMBA ook bepaalde lessen worden gegeven in een tweede taal gekozen door de kandidaten (niet moedertaal).

Op aanvraag worden ook zomerklassen georganiseerd tussen het eerste en het tweede academiejaar om de vaardigheden in de tweede taal te verbeteren.