Opleiding CIGO

PRAKTISCHE INFO

Duur

Dit tweejarig programma wordt georganiseerd in vier blokken. Elk blok bestaat uit:

• Een intens residentieel verblijf (o.a.Hubermont, Geetbets & Cleveland – Ohio, USA)
  • Meerdere tweedaagse bijeenkomsten tijdens weekdagen (Geetbets)

CIGO 29 (2018-2019) start op 12 september 2018 met een kennismakingsnamiddag.

Bekijk hier de planning van de huidige editie CIGO 28 (2017-2018) >

Bekijk hier de planning van CIGO 29 (2018-2019) >

Toelatingsvoorwaarden

• Universitaire opleiding of opleiding hoger onderwijs

• Minstens 5 jaar beroepservaring in begeleidingswerk

Kostprijs

Deelname aan CIGO 29 (2018-2019) kost € 11.500 excl. btw. De accommodatie- en verplaatsingskosten (zowel in België als in de USA) zijn niet inbegrepen.

Voor snelle beslissers, die vóór 14 juni 2018 definitief online inschrijven, geldt een vroegboekkorting van € 1600 excl. btw (datum online inschrijving vrijblijvend intakegesprek is niet geldig).

Kandidaten uit de non-profit kunnen een aanvraag doen voor een aangepast tarief.

U kunt gebruik maken van de kmo-portefeuille voor gedeeltelijke betaling van het inschrijvingsgeld. Meer info >

Locatie

Alle tweedaagse residentiële sessies gaan door in Heerlijckyt van Elsmeren (Geetbets), de opstartweek en de vierdaagse ‘workshop persoonlijk functioneren’ gaan door in Hubermont Space for Development (Hubermont).

Er is twee keer een uitwisseling met Cleveland, Ohio, USA.

Heerlijckyt van Elsmeren

Hubermont Space for Development

Evaluatie & Attestering

Deelnemers die met succes de opleiding volgen, krijgen een getuigschrift permanente vorming Consultancy in Groepen en Organisaties, uitgereikt door K.U. Leuven en Universiteit Hasselt.

Meer weten?

Bestel hier de brochure van CIGO >