Postgraduaat Milieucoördinator niveau A

PRAKTISCHE INFO

Duur

Het programma loopt over een periode van 1,5 jaar met start op 12 januari 2018 en eindigt in juni 2019 (cyclus 12).

De lessen worden ingericht op vrijdagnamiddag en -avond telkens van 14.00 tot 20.00 uur. Er zijn geen lessen gepland tijdens de reguliere vakantieperiodes.

Een gedetailleerde planning wordt later bekend gemaakt.

Toelatingsvoorwaarden

Graad van bachelor of een daarmee gelijkgeschakelde graad.

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 3.300 (excl. BTW en exclusief studiemateriaal en residentiële kosten voor het seminarie Communicatieve en Sociale facetten).

Voor het aankopen van het studiemateriaal van het volledige postgraduaat Milieucoördinator heeft u 3 opties:

• Gratis: het studiemateriaal is digitaal beschikbaar (de basishandboeken koopt u zelf aan)
  • 100 € excl. btw: het studiemateriaal is digitaal beschikbaar + u ontvangt de basishandboeken (hardcopy)
  • 450 € excl. btw: het studiemateriaal is digitaal beschikbaar + u ontvangt het studiemateriaal op hardcopy + u ontvangt de basishandboeken (hardcopy)

U kunt gebruik maken van de KMO-portefeuille voor gedeeltelijke betaling van het inschrijvingsgeld. Meer info >

De lessen vinden plaats op campus Diepenbeek van Universiteit Hasselt.

Evaluatie & Attestering

Na het succesvol doorlopen van het programma behaalt u het officieel postgraduaat getuigschrift Milieucoördinator niveau A uitgereikt door Universiteit Hasselt.

Meer weten?

Prof. dr. Dirk Franco | academisch verantwoordelijke