Postgraduaat Milieucoördinator niveau A

PRAKTISCHE INFO

Duur

Het programma loopt over een periode van 1,5 jaar. De lessen worden ingericht op vrijdagnamiddag en -avond telkens van 14.00 tot 20.00 uur. Er zijn geen lessen gepland tijdens de reguliere vakantieperiodes.

Een nieuwe startdatum voor cyclus 12 is nog niet bekend.

Indien u interesse heeft om het postgraduaat Milieucoördinator niveau A te volgen, kunt u vrijblijvend dit formulier invullen.

U wordt op de hoogte gebracht zodra er meer informatie is over de start van cyclus 12.

Toelatingsvoorwaarden

Graad van bachelor of een daarmee gelijkgeschakelde graad.

Kostprijs

Het inschrijvingsgeld bedraagt € 3.300 (excl. BTW en exclusief studiemateriaal en residentiële kosten voor het seminarie Communicatieve en Sociale facetten).

Voor het aankopen van het studiemateriaal van het volledige postgraduaat Milieucoördinator heeft u twee opties:

• Gratis: het studiemateriaal is digitaal beschikbaar (de basishandboeken koopt u zelf aan)
  • 100 € excl. btw: het studiemateriaal is digitaal beschikbaar + u ontvangt de basishandboeken (hardcopy)

U kunt gebruik maken van de KMO-portefeuille voor gedeeltelijke betaling van het inschrijvingsgeld. Meer info >

De lessen vinden plaats op campus Diepenbeek van Universiteit Hasselt.

Evaluatie & Attestering

Na het succesvol doorlopen van het programma behaalt u het officieel postgraduaat getuigschrift Milieucoördinator niveau A uitgereikt door Universiteit Hasselt.

Meer weten?

Prof. dr. Dirk Franco | academisch verantwoordelijke