Postgraduaat Relatie- en Communicatiewetenschappen

INSCHRIJVEN

Online inschrijven

Voor de inschrijving moet je een dossier samenstellen, de online inschrijfmodule neemt je mee doorheen een aantal stappen. Hieronder kan je een korte leidraad terugvinden.

Door in te schrijven gaat u akkoord met de specifieke voorwaarden van UHasselt SEE: www.uhasselt.be/specifiekevoorwaarden-UHasselt-SEE

1. Identiteit: vul hier je contactgegevens in (naam, geboortedatum, ...)
  2. Studiekeuze: maak de volgende keuzes
    • Academiejaar 2018 - 2019
    • Opleiding : Postgraduaat
    • Postgraduaat Relatie- en Communicatiewetenschappen
  3. Adres: vul hier je adresgegevens in
  4. Hoger Onderwijs: geef een overzicht van alle vooropleidingen (bachelor, master, …) die je hebt gevolgd (en behaald) en die relevant zijn voor deze opleiding. Let op enkel diploma's hoger onderwijs! Je hoeft niet elk gevolgd academiejaar in te geven, maar enkel het jaar dat je je diploma behaald hebt. Indien je niet beschikt over een bachelor- en/of masterdiploma ben je verplicht om een motivatiebrief te uploaden bij Up/download.
  5. Specifieke opleidingen: gelieve hier bijkomende opleidingen te vermelden die relevant zijn voor Relatie- en Communicatiewetenschappen. Bv. avondcursus, bijscholingen, ...
  6. Tewerkstelling: geef je meest recente werkervaring en/of werkervaring(en) die relevant zijn voor Relatie- en Communicatiewetenschappen.
  7. Financieel: bij betaalwijze dien je aan te geven wie het inschrijvingsgeld gaat betalen. Jezelf (privé) of een bedrijf. Bij een bedrijf moet je de facturatiegegevens invullen.
  8. Up/download: in deze laatste stap moet je je CV, pasfoto en een kopie van je diploma('s) opladen. Indien je niet beschikt over een bachelor- en/of masterdiploma ben je verplicht om een motivatiebrief te uploaden.

Nadat je in stap 1 je contactgegevens hebt ingevuld, krijg je een log-in. Hiermee heb je toegang tot je eigen dossier om het verder aan te vullen/te corrigeren waar je wilt.

Het dossier moet volledig zijn voordat de toelatingscommissie een beslissing kan nemen over je toelating. Je wordt altijd geïnformeerd over toelating of niet.