Logo UHasselt

menu

UHasselt SEE


Universiteit Hasselt School of Expert Education

UHasselt SEE

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

< OVERZICHT

Ontdek als eerste de kracht van Value Proposition Design via unieke workshop    9 okt 2014

Ontdek als eerste de kracht van Value Proposition Design via unieke workshop
9 okt 2014

 

Wereldpremières via pre-readers

Naast wereldsteden zoals Sydney, Chicago, Glasgow en Oslo is Hasselt één van de steden waar het nieuwe boek van Alexander Osterwalder en Yves Pigneur officieel wordt aangekondigd. Ter gelegenheid van de aankondiging organiseren UHasselt School of Expert Education (SEE) en Paquay & Associates samen een gratis workshop rond “Value Proposition Design”.

SEE zet dit event in Hasselt op met Matty Paquay. Hij is een van de slechts 30 gecertifieerde trainers wereldwijd rond Business Model Generation die door de auteurs zelf werden opgeleid. Matty was ook één van de pre-readers die het nieuwe boek op voorhand konden doorlezen voor commentaar.

Matty is daarom ideaal geplaatst om u, op de dag van de boekvoorstelling zelf, in te wijden in de mogelijkheden en tools van Value Proposition Design. De inleiding van de workshop wordt, via een live digitale videoverbinding, gegeven door niemand minder dan Alexander Osterwalder zelf.

 

Knowledge in action

Business modellen en value propositions zijn ook voor professor Wim Vanhaverbeke  (UHasselt | SEE) dagelijkse kost in zijn onderzoek naar innovatieprocessen. Hij brengt tijdens de workshop zijn kijk op de cruciale rol van value proposition design. En daarmee past deze workshop in de SEE ambities om onderzoek en praktijk samen te brengen in opleidingen voor professionals.

 

Voorverkoop boek

U kunt het boek alvast bestellen in het Engels via Amazon

U kunt het boek ook in het Nederlands bestellen via Managementboek.nl

 

Praktische info

Woensdag 22 oktober 2014 | 19.00 - 21.30 uur

Universiteit Hasselt | Oude Gevangenis | Martelarenlaan 42 | 3500 Hasselt

 

Videoverslag

Bekijk het videoverslag van deze unieke workshop.

 

Partners