Logo UHasselt

menu

UHasselt


Agenda

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

< OVERZICHT

Lezing Leo Bormans 'World book of Happiness'

PRAKTISCH

25 mei 2013 10.00 uur - 12.00 uur


UHasselt, Campus Diepenbeek

Lokaal A102

World book of Happiness

Leo Bormans reist de wereld af als Ambassadeur van Geluk en Levenskwaliteit.

Hij woont in Limburg en was jarenlang hoofdredacteur van Klasse. Vandaag is hij een veelgevraagde spreker op internationale congressen en adviseert hij regeringen, bedrijven, universiteiten en organisaties. Samen met Nobelprijswinnaar Kofi Annan sprak hij onlangs een groot jongerencongres toe dat er kwam dankzij zijn internationale bestseller 'The World Book of Happiness'. Hij haalde de meest briljante geleerden over om in hun eigen woorden te beschrijven wat ze uiteindelijk weten over geluk. Voor zijn nieuwe boek 'The World Book of Love' verzamelde hij opnieuw de inzichten van 100 topprofessoren uit 50 landen.

De voorbije twee jaar heeft hij al meer dan 50.000 mensen geïnspireerd met zijn lezingen over geluk en welbevinden voor iedereen. In Vlaanderen geeft hij maar een beperkt aantal lezingen.

 

Postacademische opleidingsprogramma’s in people management & leiderschap


Universiteit Hasselt biedt u graag deze exclusieve lezing aan in het kader van haar vier postacademische opleidingsprogramma's in people management & leiderschap:

Deze vier programma’s staan voor zelfontplooiing en talentontwikkeling, beiden onlosmakelijk verbonden met geluk. Met aparte accenten wordt in deze programma’s ingezet op de ontwikkeling van jezelf als een efficiënter instrument in people management, begeleiding van veranderprocessen, samenwerking, of het beter hanteren van je relaties in de professionele en persoonlijke levenssfeer.

Net zoals Bormans de wetenschap betrekt in zijn onderzoek naar geluk en liefde, vertrekken deze UHasselt programma’s van gedegen wetenschappelijke inzichten en methodieken.

 

Gewoon benieuwd om Leo Bormans te horen en/of op zoek naar meer informatie over onze vier programma’s? Op 25 mei verwelkomen wij u graag!

 

De lezing is gratis maar inschrijven is verplicht*
*Annuleren kan tot 20 mei 2013, daarna wordt een no show fee van €10 aangerekend.

LEZING IS VOLZET | INSCHRIJVINGEN ZIJN AFGESLOTEN