Logo UHasselt

menu

Advanced Retail Design


Pop-up masterclasses Advanced Retail Design

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

POP-UP MASTERCLASSES ADVANCED RETAIL DESIGN

Korter op de bal spelen via Pop-up masterclasses

In het verleden organiseerden we 2-jaarlijks een volledige reeks van 6 masterclasses rond verschillende thema's in Advanced Retail Design. Deze reeks masterclasses zal niet meer worden ingericht, maar in plaats daarvan zullen we Pop-up masterclasses organiseren. Hierbij zijn we telkens te gast bij een retailer die zijn verhaal doet terwijl jullie volop in de beleving van de winkel kunnen staan.

'Pop-up' mag u in deze context letterlijk nemen want als onze neus een nieuwe retailer met een innovatief concept oppikt, dan zijn we er als de kippen bij om daar een pop-up masterclass in te richten! Op die manier willen we met onze masterclasses korter op de bal spelen en jullie laten kennis maken met trends & nieuwe concepten. In de sessies staat de dynamiek tussen retailer, professor en consultant centraal.

Wordt u graag op de hoogte gehouden van nieuwe Pop-up masterclasses? Vul dan het interesseformulier in en we laten u iets weten zodra er een Pop-up masterclass wordt ingericht. Ook via de UHasselt SEE Facebook pagina blijft u op de hoogte van de pop-up masterclasses, volg ons via https://www.facebook.com/UHasseltSEE