Logo UHasselt

menu

Onderzoek


Onderzoeksfinanciering

Onderzoek

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

BOF-PROGRAMMA CIVIC PHDS

Na een eerste call wordt het BOF Civic PhD-programma geëvolueerd en aangepast. Voorlopig is er nog geen nieuwe deadline beschikbaar.

Wat?

Het Civic PhD-programma voorziet een cofinanciering van projecten met een doctoraatsfinaliteit, in samenwerking met niet-academische partners. Binnen het 'Civic PhDs'-programma is het mogelijk om samen te werken met externe partners met een economische of maatschappelijke finaliteit, zoals Vlaamse, Belgische en internationale bedrijven, NGO's, rechtbanken, enz.

Dit financieringskanaal voorziet in de cofinanciering van de personeelskosten en beperkte werkingskosten. Meer specifiek draagt ​​de niet-academische partner(s) minimaal 50% van de kosten bij.

Aangezien de 1e oproep van dit financieringsprogramma nog maar net werd gelanceerd, moet er rekening mee gehouden worden dat de procedure en regels na deze pilootoproep van 2019 kunnen veranderen.

Wie?

  • Aanvragen worden gezamenlijk ingediend door de UHasselt-promotor (cf. artikel 10 UHasselt doctoraatsreglement van het doctoraatsreglement van de UHasselt) en de niet-academische projectleider van de derde partij.

Aanvragen?

Reglement?

  Deadline?

  • over de datum van een nieuwe oproep zal weldra een beslissing genomen worden (streefdatum voorindiening juni 2020)

Meer informatie?

UHasselt contactpersoon: Sara Schaeken

UHasselt Intranet: BOF Interne richtlijnen