Logo UHasselt

menu

UHasselt


ONDERZOEK NAAR DE IMPACT VAN HIX OP UW ADMINISTRATIEVE TAKEN

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

ONDERZOEK NAAR DE IMPACT VAN HIX OP UW ADMINISTRATIEVE TAKEN

Op 20 april 2018 heeft AZ Delta een aanzienlijke transitie doorgaan waarbij de gefragmenteerde IT- systemen vervangen werden door één geïntegreerd Elektronisch Patiëntendossier, namelijk HiX. Dit onderzoek heeft als doel de impact van deze omschakeling op het vlak van efficiëntie in de administratieve werkprocessen in te schatten door uw administratieve taken in kaart te brengen voor en na de implementatie van HiX. Deze nieuwe vragenlijst bevraagt uw administratieve taken na de implementatie van HiX.

De vragenlijst zal maximaal 10 minuten van uw tijd in beslag nemen en is volledig anoniem. Voor deze vragenlijst dient u uw personeelsnummer niet kenbaar te maken.

Om de vragenlijst in te vullen, klik hier.

Deze studie wordt uitgevoerd onder goedkeuring en toezicht van de ethische comités van zowel AZ Delta als Universiteit Hasselt. Als u meer interesse heeft in het volledig onderzoek dan kan u het onderzoeksprotocol opvragen bij de onderzoekers. Het onderzoek wordt volledig gefinancierd door de Universiteit Hasselt en gebeurt volledig onafhankelijk.

Alvast zeer veel dank voor uw medewerking. Als u nog opmerkingen of vragen heeft, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Contact

Janis Luyten
Doctoraatsbursaal Economie en Beleidsmanagement
Universiteit Hasselt
janis.luyten@uhasselt.be 

Prof. dr. Wim Marneffe
Professor Economie en Beleidsmanagement
Universiteit Hasselt
wim.marneffe@uhasselt.be