6de editie van de REVArun

Op 22 april 2023 organiseren Noorderhart Revalidatie & MS en het UMSC de 6de editie van de REVArun.

22 april 2023
Revalidatie & MS Centrum
Beeld Run (1) Beeld Run (1)

Kom en wandel/loop met ons mee!

Kom op 22 april naar Noorderhart RMS te Pelt en loop en/of wandel mee voor het goede doel (G-sport en MS onderzoek).
Wat is er allemaal te beleven?

• Je kan je helemaal geven tijdens een 5 - 10 of 15 km loopwedstrijd met een start doorheen de gebouwen van Noorderhart Revalidatie & MS
  • Kidsrun (800 m)
  • Wandelzoektocht (4 km) - toegankelijk voor buggy's en rolstoelgebruikers
  • Een mooie wandeling doorheen Bosland (7 of 12 km)

Je kan ook enkel komen supporteren en genieten van een hapje en drankje, wat muziek, leuke kidsanimatie en zoveel meer.

6de editie REVARUN

Praktische informatie en inschrijven

U kan deelnemen aan verschillende loop- en/of wandelroutes. Hieronder volgt de praktische informatie alsook de mogelijkheid om in te schrijven.

Alle loop- en wandelroutes hebben hun vertrek en aankomst aan Noorderhart Revalidatie & MS
Boemerangstraat, 2
3900 Pelt

Loopwedstrijden

U kan kiezen voor de volgende loopwedstrijden:

• kidsrun (800m) - inschrijvingsgeld = 2.5 euro

De kidsrun start om 9u30

• REVAruns
     5 km - inschrijvingsgeld = 5 euro (7.5 euro aan de kassa)
    10 km - inschrijvingsgeld = 7.5 euro (10 euro aan de kassa)
    15 km - inschrijvingsgeld = 10 euro (12.5 euro aan de kassa)

Alle runs starten gezamenlijk om 10u00
Wanneer u zich inschrijft, krijgt u ook de mogelijkheid om vrijblijvend een wedstrijd T-shirt aan te kopen. Hiermee geeft u de goede doelen een extra duwtje in de rug.
Voor de eerste, tweede en derde plaats van de verschillende loopwedstrijden voorzien we een leuke prijs. De prijsuitreiking vindt plaats omstreeks 12u30.

Wandeltochten

U kan kiezen voor de volgende wandelingen:

• Wandelzoektocht 4 km - inschrijvingsgeld = 5 euro
  • Wandeling 7 km - inschrijvingsgeld = 5 euro
  • Wandeling 12 km - inschrijvingsgeld = 7.5 euro

U kan starten met wandelen tussen 9u en 13u.

Schrijf u hier in!

Na inschrijving ontvangt u van ons een bevestigingsmail en de verdere details omtrent betaling om uw inschrijving te finaliseren.

Uw inschrijving is pas definitief na betaling van het inschrijvingsgeld op het rekeningnummer:

BE64 7360 2854 5952
op naam van Noorderhart VZW G-sport
vermelding: naam en voornaam deelnemer + type wandeling of run

Indien u met een groep wenst deel te nemen, gelieve dan een mailtje te sturen naar info@revarun.be en de verdere instructies te volgen.

Het parcours

Het parcours zal hier binnenkort beschikbaar zijn.

Sponsors REVArun 2023

De 6de editie van de REVArun wordt mede mogelijk gemaakt door volgende sponsors:

Silver Sponsors

Golden Sponsors

Platinum Sponsors

Wil u ook als sponsor optreden van de REVArun of heeft u als sponsor vragen over dit evenement, gelieve contact op te nemen met de organisatie via info@revarun.be

Goede doelen

De opbrengst van dit evenement gaat volledig naar de G-sport en het UMSC.

G-sport

Patiënten die hun revalidatie afgerond hebben, vinden het vaak moeilijk om op zichzelf te bewegen of sporten. Dan kan G-sport de oplossing zijn: samen in een groep sporten onder begeleiding van een kinesitherapeut. Dit gebeurt met de nodige dosis plezier en motivatie op moeilijke momenten. Bovendien zijn de toestellen aangepast en gekend door de deelnemers. Deze activiteiten worden wekelijks georganiseerd binnen Noorderhart revalidatie & MS. Meer informatie hierover vind u op de website van Noorderhart.

revalidatie onder begeleiding

UMSC

Het Universitair MS Centrum (UMSC) is een samenwerking tussen Noorderhart en de Universiteit Hasselt (BIOMED en REVAL). Binnen dit centrum wordt er onder andere onderzoek gevoerd naar de aandoening multiple sclerose om zo de best mogelijke zorg en behandeling voor personen met MS te kunnen aanbieden.
Meer informatie over dit onderzoek vindt u hier.

Contact en meer informatie nodig?

Heeft u vragen?

Stuur gerust een mailtje naar info@revarun.be

Terug naar het Agenda overzicht