Infosessie "Erasmus Enzo": Q&A en Meet&Greet

Wil jij graag op Erasmus of een ander buitenlands avontuur? Neem dan zeker deel aan de INFOSESSIES “ERASMUS ENZO…” van faculteit ARK.

16 december 2021
19:00
Online
Unnamed (11) Unnamed (11)

Dit event is reeds afgelopen

Als je er aan denkt om volgend jaar op Erasmus te gaan (voor studenten 2e en 3e bachelor), of als je erop gebrand bent om een buitenlandse stage te doen (voor studenten 3e bachelor en 1e master), dan zijn deze infosessies verplicht voor jou!

Maar, ook als je nog niet weet of een ervaring in het buitenland wel iets voor jou is of als het nog zo ver weg lijkt (bv. omdat je een student bent in 1e bachelor), ben je welkom. Je kan dan alvast kennismaken met de verschillende mogelijkheden.

Op donderdag 16 december 2021 om 19.00 uur beantwoorden we jouw vragen over studeren in het buitenland, en kan je zelf in gesprek gaan met studenten die in het buitenland (geweest) zijn.


Dus... Is Diepenbeek een beetje te klein geworden voor jou? Wil je wel eens ervaren hoe anderen met architectuur omgaan? Meld je dan aan voor deze infosessies om je internationale interesse (verder) aan te wakkeren en je blik te verruimen!

Deze infosessies worden georganiseerd door Faculteit Architectuur en Kunst. Volg zeker ook de infosessie "Off you Go" van Universiteit Hasselt op maandag 15 november om 19.00 uur.


Heel graag tot dan!

Els Hannes & Katelijn Quartier
(coördinatoren internationalisering)

Ook interessant:

17 nov

Infosessie "Erasmus Enzo": Studeren in het buitenland

17 november 2021 19:00 Online
29 nov

Infosessie "Erasmus Enzo": Internationale stage

29 november 2021 19:00 Online
Terug naar het Agenda overzicht