Binnenklasdifferentiatie in de lessen economie

06 maart 2023
Campus Diepenbeek - Gebouw D - 3590 Diepenbeek

Je wil graag binnenklasdifferentiëren, maar je weet niet goed hoe dat moet? In deze sessie geven we je concrete handvaten om binnenklasdifferentiatie concreet toe te passen in de lessen economie. We starten deze sessie met het in kaart brengen van de beginsituatie van de leergroep. Vervolgens leer je hoe je de verschillen tussen leerlingen kan aanwenden om de leermotivatie, leerwinst en leerefficiëntie van je leerlingen specifiek voor de lessen economie te verhogen.

• Voor wie: leerkrachten economie derde graad ASO & TSO
  • Datum: maandag 6 maart 2023 | 18.00 - 19.45 uur ​
  • Deelname: gratis, wel verplicht inschrijven
  • Locatie: Universiteit Hasselt - Campus Diepenbeek - Gebouw D - 3590 Diepenbeek
  • Contactpersoon: Charlotte Adriaensens, charlotte.adriaensens@uhasselt.be

Ben je ingeschreven maar kan je toch niet deelnemen, meld je dan minstens een week vóór de datum van de workshop af zodat de contactpersoon hiervan op de hoogte is. Van harte dank daarvoor.

Terug naar het Nascholingen overzicht