Higher Education Summit: daring to transform learning for a future proof economy

06 september 2022 - 08 september 2022
Universiteit Hasselt - Campus Hasselt - Martelarenlaan 42 - 3500 Hasselt

Van 6 tot 8 september 2022 organiseert UHasselt in samenwerking met de Copernicus Alliance (het Europees netwerk voor duurzaamheidseducatie in het hoger onderwijs) de Higher Education Summit: een internationale, fysieke 3-daagse conferentie over de rol van het (hoger) onderwijs met het oog op een duurzame economie.

Tijdens deze 3-daagse komen interessante plenaire sessies en keynotes aan bod, worden interactieve en transformatieve workshops georganiseerd, en is er de mogelijkheid om deel te nemen aan inspirerende talks én onsite excursies!

Engageer jij je ook voor een duurzamere wereld? Dan ben je meer dan welkom op onze Higher Education Summit, om samen met collega leerkrachten, internationale (onderwijs)onderzoekers, vertegenwoordigers uit het hoger onderwijs én maatschappelijke belanghebbenden na te denken over én co-creatief te werken aan het onderwijs voor een duurzame toekomst. Meer info en de mogelijkheid om in te schrijven volgt binnenkort via www.higher-education-summit.com.

Veel interesse, maar weinig ruimte in je agenda? Dan heb je als leerkracht secundair onderwijs ook de mogelijkheid om in te schrijven voor het side event en het conferentieprogramma (enkel) op woensdagnamiddag 7 september tussen 13.30 en18 uur mee te volgen voor een gereduceerde prijs.
Meer info en de mogelijkheid om in te schrijven voor het side event volgt binnenkort!

• Voor wie: Alle leerkrachten uit de tweede en derde graad secundair onderwijs
  • Datum: dinsdag 6, woensdag 7 en donderdag 8 september 2022
  • Deelname: voor de 3-daagse inschrijven en ticket kopen via www.higher-education-summit.com.
    Leerkrachten die enkel het side event op woensdagnamiddag 7 september willen bijwonen, kunnen binnenkort hier registreren voor een gereduceerde prijs.
  • Locatie: Universiteit Hasselt - Campus Hasselt - Martelarenlaan 42 - 3500 Hasselt
  • Contactpersoon: Charlotte Adriaensens, charlotte.adriaensens@uhasselt.be
Terug naar het Nascholingen overzicht