Leren in en van een chemisch labo: 14 september 2022

14 september 2022
13:30 - 17:00
Universiteit Hasselt - Campus Diepenbeek - Agoralaan - Gebouw D - Science Tower - FO.XX

Als leerkracht word je vaak geconfronteerd met wijzigingen binnen je lesopdracht. De nieuwe vakken die je toegewezen krijgt kunnen misschien een opfrisbeurt gebruiken? Daarom bieden we op de UHasselt ondersteuning aan leerkrachten chemie die nog wat onzeker zijn over de veiligheid in het labo, het gebruik van de COS brochure of het opstellen van een risico-analyse, afvalstromen, de praktische organisatie van een labo, het correct gebruik van glaswerk, het verloop van chemische experimenten (demoproeven en leerlingenpractica) ...
Tijdens dit interactief professionaliseringsmoment experimentele vaardigheden voor leerkrachten komen bovenstaande punten aan bod. Je zal zelf de handen uit de mouwen steken, dus breng zeker je labojas en veiligheidsbril mee.

• Voor wie: leerkrachten chemie SO
  • Datum: woensdag 14 september en woensdag 19 oktober 2022 | 13u30 – 17u00
  • Deelname: gratis, verplicht inschrijven
  • Locatie: Universiteit Hasselt - Campus Diepenbeek - Agoralaan - Gebouw D - 3590 Diepenbeek - Science Tower - FO.XX
  • Contactpersoon: prof. dr. Kristien Brassinne, kristien.brassinne@uhasselt.be

Inschrijven vanaf eind augustus 2022.

Terug naar het Nascholingen overzicht