Samenwerken in projecten en onderzoek

Wil jij vanuit jouw expertise betrokken zijn bij de educatieve masteropleidingen van UHasselt? Wil jij betrokken zijn bij het opzetten van vakdidactische projecten en bij het uitvoeren van praktijkgericht onderwijsonderzoek?  Ga dan een samenwerking aan met de educatieve masteropleidingen van UHasselt!

SHOOT17 Biomedische 01 SHOOT17 Biomedische 01
ARK Workshop Kolenspoor Genk 17

Project

Wil jij een project voor jouw klas of jouw school organiseren en ben je nog op zoek naar helpende handen? Ga dan een projectsamenwerking aan met de educatieve masteropleidingen van UHasselt via het vakdidactisch project! Onze toekomstige leraren helpen je graag bij het opzetten én uitvoeren van een project op maat van de noden van je klas of je school!

Interesse om met de educatieve masteropleiding samen te werken voor projecten? Vul dan hier het aanvraagformulier in.

SHOOT18 Hasselt Studiecel En Coffeecorner LR 17

Onderzoek

Als leraar word je in je school en in je klas dagelijks geconfronteerd met praktijkgerichte vragen en uitdagingen. Wil jij samen met onze studenten een relevante vraag of uitdaging onder de loep nemen via praktijkgericht onderzoek volgens de wetenschappelijke regels van de kunst? Ga dan een onderzoekssamenwerking aan met de educatieve masteropleidingen van UHasselt!

In een onderzoekssamenwerking neem jij als leraar of jullie als team samen met onze studenten deel aan onderzoek met als doel het versterken van de onderwijspraktijk aan jullie school.

Interesse om met de educatieve masteropleiding samen te werken voor masterproeven? Vul dan hier het aanvraagformulier in.