Alumni Slotfeest 50 jaar UHasselt - 24 november 2023

LF 96 LF 96

Beste alumna,
Beste alumnus,
 
Op vrijdag 24 november slaan de deuren van ons Alumni Slotfeest open ter gelegenheid van de 50ste verjaardag van UHasselt. 
Elkaar na zo lang terug zien en samen klinken, dit feestje mag je niet missen!
 
Schrijf je snel in want de plaatsen zijn beperkt*.

Toegang voor alumni is gratis.

Neem je graag je partner/iemand mee, dan vragen we 10€ inkom die je bij je inschrijving kan betalen. Deze 10€ gaat integraal naar het goede doel, namelijk naar het Fonds Welzijn Studenten binnen het Universiteitsfonds UHasselt. 
 
Vanaf 19u ben je welkom. We toasten samen op 50 jaar UHasselt en het eerste glas bubbels bieden we je aan, nadien drink je aan democratische prijzen. 
 
Het wordt een leuke avond met voor ieder wat wils: kom genieten in onze rustige lounge met live achtergrondmuziek van de Surplusband of haal je beste dansmoves boven in de danstempel met vibes uit de jaren '70, '80, '90 en 2000.


Tussen het feesten door kan je leuke foto's laten nemen met je mede-alumni van weleer en kan je voor een 'klein hongerke" terecht bij één van onze foodtrucks. Kortom een verjaardag om nooit te vergeten! 
 
Programma
19.00u: deuren open
03:00u: einde

Loungebar - Fuifbunker

loungebar met Cava booth en live muziek van Surplusband, een mix van de nieuwste lounge muziek en de beste klassieke jazz standards.

Fuif - Sporthal

danstempel avant-la lettre met tijdloze hits uit de jaren '70, '80, '90 en 2000. Laat je herinneringen uit de Villicus, het Stiemerke en de Fitlink terug tot leven komen.

19:30 - 22:00u DJ Miss Good Vibes
22:00 - 00:00u DJ Michael Midnight 
00:00 - 03:00 DJ Mathadis en Guest

Waar feesten we?
Fitlink Diepenbeek 
 

Thema

Vergeet je gouden accessoire niet want het thema is "Gold"

BEN JE UHASSELT-ALUMNA/ALUMNUS EN HEB JE GEEN UITNODIGING

VOOR HET SLOTFEEST  ONTVANGEN?

STUUR EEN MAIL NAAR ALUMNI@UHASSELT.BE

* Plaatsen zijn beperkt: mogen we je vragen enkel in te schrijven als je op 24 november aanwezig kan zijn. Ben je ingeschreven maar toch verhinderd? Geef het tijdig door. Dit geeft ons de mogelijkheid om zo veel mogelijk alumni te laten meefeesten. 
 

In naam van je faculteit en Alumni Relaties héél graag tot 24 november!
 
Groetjes,
 
Frédérique en Johan
Alumni Relaties UHasselt