Kandidaatstelling 2023

Kandidaatstelling 2023

Vanaf nu kan je je kandidaat stellen via je studentendossier (Exchange portaal) voor een studie of een stage in het buitenland. Het gaat over een studie of stage binnen of buiten Europa en dit voor academiejaar 2023-2024.

LET OP! Je kan je ten laatste kandidaat stellen op 20 februari 2023 om 23.59 uur. Nadien sluit de applicatie en is het niet meer mogelijk om nog een kandidatuur in te dienen. 
Dus als je enigszins interesse hebt voor een studie of een stage in het buitenland, stel je dan kandidaat. Als je nadien nog twijfelt, kan je dit nog steeds bespreken met je facultaire coördinator tijdens de selectieprocedure.

Meer info? 

  • Indien je nog praktische vragen hebt, gelieve dan contact op te nemen met Laurien Stuvers
  • Indien je nog inhoudelijke vragen gelinkt aan je opleiding, kan je altijd contact opnemen met je facultaire coördinator.
  • Meer informatie over de technische stappen om je aanvraag in te dienen, lees je in de handleiding (pdf, 1,1 MB) over de kandidaatstelling.

Deze kandidaatstelling staat nog los van de beursmogelijkheden. Info over de beurzen volgt na de deadline van 20 februari.