Openlesdagen Industrieel ingenieur: Krokusvakantie 2023

20 februari 2023 - 24 februari 2023
Campus Diepenbeek - Agoralaan - Gebouw B - 3590 Diepenbeek

Bij de faculteit Industriële ingenieurswetenschappen kun je enkele lessen in de praktijk bijwonen. Je wordt er ondergedompeld in de sfeer van het hoger onderwijs samen met onze studenten. van de opleiding Industriële Ingenieurswetenschappen.

Na een korte inleiding  nemen studenten je mee naar enkele lessen die op dat moment plaatsvinden (o.a. wiskunde, chemie, fysica, project engineering skills). Nadien kan je vragen stellen.

Schrijf alvast in en wij bezorgen je binnenkort het programma voor de krokusvakantie. De openlesdagen industriële wetenschappen vinden plaats op campus Diepenbeek.

Het aantal inschrijvingen per openlesdag is beperkt.
Schreef je in en ben je verhinderd door omstandigheden, laat dit even weten door een mailtje te sturen aan els.smeyers@uhasselt.be.

De opleiding industriële ingenieurswetenschappen is een gezamenlijke opleiding van UHasselt en KU Leuven.

Terug naar het Proef van een les overzicht