Infodag, 31 augustus

Tijdens deze infodag ontvangen we je graag op onze campussen in Diepenbeek & Hasselt voor uitleg over al onze opleidingen. Zo zie je écht waar je les zal krijgen en weet je meteen of je je thuis voelt aan UHasselt.

31 augustus 2022
14u - 18u
Campus Diepenbeek & campus Hasselt
22 03 12 Infodag 76 22 03 12 Infodag 76

Op 31 augustus organiseren we een fysieke infodag op onze campussen. Je kan hier alles ontdekken over onze opleidingen en een praatje maken met onze professoren en studenten. Er is in de namiddag doorlopend een infomarkt van 14u tot 18u. Je inschrijven voor deze infodag is aangeraden.

Op onze infomarkt kan je ook kennis maken met onze nieuwe opleidingen: de bachelor sociale wetenschappen, de master in materiomics, de master verpleegkunde en vroedkunde, de master systeem- en procesinnovatie in de gezondheidszorg en de master industrieel ingenieur: informatica.

Heb je praktische vragen over op kot gaan, vervoer naar de campus, de kosten van studeren, studiebegeleiding of extra ondersteuning bij vb dyslexie, ADHD, ASS, topsport... dan kan je uiteraard ook bij ons terecht.

Praktisch:

Datum: woensdag, 31 augustus

Tijdstip: infomarkt op beide campussen van 14u tot 18u

Locatie: het adres waar je verwacht wordt, staat vermeld bij de opleiding waarvoor je inschrijft.

  • Adres campus Diepenbeek: Agoralaan, gebouw D, 3590 Diepenbeek
  • Adres campus Hasselt: Martelarenlaan 42, 3500 Hasselt (enkel op campus Hasselt kan je je ook meteen inschrijven)

Ontdek onze nieuwe opleidingen

Energyville LR 16

Master in materiomics

Als master in materiomics word je opgeleid om materiaal- en technologie-innovaties te realiseren en tast je de grenzen af tussen de traditionele fysica en chemie.

FOTOSHOOT INTERNATIONAL 2019 LR 37

Bachelor in de sociale wetenschappen

De gloednieuwe opleiding focust zich op drie belangrijke hoekstenen van de hedendaagse samenleving: digitalisering, diversiteit en democratie.

Verpleegkunde Vroedkunde Website Horizontaal

Master in de verpleegkunde en de vroedkunde

Je kiest deze opleiding omdat je als universitair geschoolde professional wil meedenken én werken aan de gezondheidszorg van de toekomst.

Lars Grieten 05

Master systeem- en procesinnovatie in de gezondheidszorg

In deze opleiding word je opgeleid tot een healthcare engineering professional die de link vormt tussen zorgprofessionals en het beleid en organisatie van de gezondheidszorg.

22 04 14 IIW Tastings 52

Master industriële wetenschappen: informatica

Deze opleiding stoomt je zo klaar om het motto "Engineering The Digital Society" helemaal waar te maken!

Online beurs

En waarom niet: "elke dag infodag"?! Je hoeft immers niet te wachten op een infodag om de informatie te vinden die jij wilt weten. Op deze virtuele beurs kan jij op elk moment terecht. Je kan er online presentaties bekijken van onze verschillende opleidingen, je nodige voorkennis checken, de beroepsmogelijkheden ontdekken, onze studentenbegeleiding bekijken, je studiefinanciering berekenen,...

Vraag een brochure aan

Alle informatie over onze opleidingen vind je in de digitale brochures. Heb je toch liever een exemplaar in je handen? Dat kan zeker ook! Zo'n fysiek boekje is zeker zo handig om aantekeningen in te maken, je vragen te noteren, post-its te kleven bij belangrijke informatie, etc. Een brochure per post aanvragen doe je op deze pagina.

Vragen over je studiekeuze?

Achter studiekeuze@uhasselt.be zit een enthousiast team voor je klaar dat al je vragen zal beantwoorden! Aarzel dus zeker niet om contact op te nemen met ons. Elke vraag wordt met de nodige aandacht en discretie behandeld.

Virtuele rondleiding

Terechtkomen in een nieuwe omgeving kan spannend zijn. Dat begrijpen wij maar al te goed. Om je goed voor te bereiden maakten we enkele filmpjes van onze campussen. Zo kan je direct ontdekken waar je kan parkeren, waar de ingang is, waar je les hebt, etc.

Blijf op de hoogte van het studieaanbod & infodagen!

  • Ontvang in je mailbox alle informatie over infodagen
  • Gepersonaliseerde info op jouw maat
  • Ontdek gaandeweg wat jij wil!
Campus Hasselt Lr 17
Terug naar het Infodagen - kalender overzicht