Online infoavond over studeren in Vlaanderen

Je inschrijven voor deze infoavond is noodzakelijk.

30 november 2022
19u30
Diepenbeek Voorkant Gebouw D LR 21 Diepenbeek Voorkant Gebouw D LR 21

Beste toekomstige student

Jij denkt er misschien aan om je hogere studies in Vlaanderen aan te vatten. Maar je vraagt je wellicht af welke opleidingen je kan volgen, hoe het studielandschap in Vlaanderen eruit ziet en waarom je voor UHasselt zou moeten kiezen.

Deze en al je andere vragen zullen we beantwoorden tijdens de online infoavond van woensdag, 30 november om 19u30.

Voor wie?
Nederlandse studenten die hun studies in Vlaanderen willen aanvatten.

Volgende topics komen aan bod:
- Wat is het verschil tussen een hogeschool en een universiteit?
- Hoe is het bachelor- en mastersysteem opgebouwd?
- Hoe verloopt een academiejaar?
- Wat is het leerkrediet?
- Wat kost studeren in het hoger onderwijs?
- Hoe maak je een goede studiekeuze?
- Waarom kiezen voor UHasselt?

Locatie:
Online: de link voor de online sessie zal hier verschijnen

Voor deze infoavond is een inschrijving noodzakelijk.

Schrijf je hier in.

Je keuze nog aan het maken?

Alles begint bij je goed informeren. Lees daarom goed alle informatie over onze opleidingen door. Zo kan je je een goed beeld vormen van welke opleiding en toekomst bij je past.

Vraag een brochure aan

Alle informatie over onze opleidingen vind je in de digitale brochures. Heb je toch liever een exemplaar in je handen? Dat kan zeker ook! Zo'n fysiek boekje is zeker zo handig om aantekeningen in te maken, je vragen te noteren, post-its te kleven bij belangrijke informatie, etc. Een brochure per post aanvragen doe je op deze pagina.

Blijf op de hoogte

Er is niets zo eenvoudig als alle informatie recht in je mailbox gedropt te krijgen, toch? Laat je gegevens achter in dit formulier en ontvang informatie over komende infodagen, studieaanbod, belangrijke toetsen,... Wees gerust, we sturen je niet teveel! Enkel wat jij nodig hebt om te weten te komen wat jíj wil!

Vragen over je studiekeuze?

Achter studiekeuze@uhasselt.be zit een enthousiast team voor je klaar dat al je vragen zal beantwoorden! Aarzel dus zeker niet om contact op te nemen met ons. Elke vraag wordt met de nodige aandacht en discretie behandeld.

Virtuele rondleiding

Terechtkomen in een nieuwe omgeving kan spannend zijn. Dat begrijpen wij maar al te goed. Om je goed voor te bereiden maakten we enkele filmpjes van onze campussen. Zo kan je direct ontdekken waar je kan parkeren, waar de ingang is, waar je les hebt, etc.

Blijf op de hoogte van het studieaanbod & infodagen!

• Ontvang in je mailbox alle informatie over infodagen
  • Gepersonaliseerde info op jouw maat
  • Ontdek gaandeweg wat jij wil!
Campus Hasselt Lr 17
Terug naar het Infodagen - kalender overzicht