Infodag, 23 april, op onze campussen, met info over al onze opleidingen

Tijdens deze infodag ontvangen we je graag in kleine groepjes op onze campussen voor uitleg over al onze opleidingen. Zo zie je écht waar je les zal krijgen en weet je meteen of je je thuis voelt aan UHasselt.

23 april 2022
Agoralaan, gebouw D, 3590 Diepenbeek
Pen Uhasselt 01 Pen Uhasselt 01

Op 12 maart en 23 april organiseren we fysieke infodagen op onze campussen. Je kan hier alles ontdekken over onze opleidingen en een praatje maken met onze professoren en studenten. Er is doorlopend een infomarkt tussen 10 en 16 uur, maar je kan over de meeste opleidingen ook infosessies volgen. Na zo'n sessie word je meegenomen voor een kijkje in één van de vele labo’s, ontwerpstudio’s en praktijklokalen.

Op onze infomarkt kan je ook kennis maken met onze nieuwe opleidingen: de bachelor sociale wetenschappen, de master in materiomics, de master verpleegkunde en vroedkunde en de master systeem- en procesinnovatie in de gezondheidszorg.

Heb je praktische vragen over op kot gaan, vervoer naar de campus, de kosten van studeren, studiebegeleiding of extra ondersteuning bij vb dyslexie, ADHD, ASS, topsport... dan kan je uiteraard ook bij ons terecht. Ook hiervoor kan je een afspraak vastleggen.

Kies welke richting jij uit wil en schrijf je in.

Inschrijven

Gezien de huidige coronamaatregelen zijn we nog steeds voorzichtig en organiseren we dit zoveel mogelijk in kleine groepjes. Hierdoor kan je als toekomstige student op dit moment maximum 1 begeleider meenemen. Je dient steeds een mondmasker te dragen binnen onze gebouwen en volgt de instructies zoals aangegeven door onze informanten.

Online beurs

En waarom niet: "elke dag infodag"?! Je hoeft immers niet te wachten op een infodag om de informatie te vinden die jij wilt weten. Op deze virtuele beurs kan jij op elk moment terecht. Je kan er online presentaties bekijken van onze verschillende opleidingen, je nodige voorkennis checken, de beroepsmogelijkheden ontdekken, onze studentenbegeleiding bekijken, je studiefinanciering berekenen,...

Vraag een brochure aan

Alle informatie over onze opleidingen vind je in de digitale brochures. Heb je toch liever een exemplaar in je handen? Dat kan zeker ook! Zo'n fysiek boekje is zeker zo handig om aantekeningen in te maken, je vragen te noteren, post-its te kleven bij belangrijke informatie, etc. Een brochure per post aanvragen doe je op deze pagina.

Vragen over je studiekeuze?

Achter studiekeuze@uhasselt.be zit een enthousiast team voor je klaar dat al je vragen zal beantwoorden! Aarzel dus zeker niet om contact op te nemen met ons. Elke vraag wordt met de nodige aandacht en discretie behandeld.

Virtuele rondleiding

Terechtkomen in een nieuwe omgeving kan spannend zijn. Dat begrijpen wij maar al te goed. Om je goed voor te bereiden maakten we enkele filmpjes van onze campussen. Zo kan je direct ontdekken waar je kan parkeren, waar de ingang is, waar je les hebt, etc.

Blijf op de hoogte van het studieaanbod & infodagen!

• Ontvang in je mailbox alle informatie over infodagen
  • Gepersonaliseerde info op jouw maat
  • Ontdek gaandeweg wat jij wil!
Campus Hasselt Lr 17
Terug naar het Infodagen overzicht