Spin-offs

Sinds het ontstaan van IMOB werden er 5 spin-offs opgericht waarin een aantal van onze onderzoeks- en dienstenactiviteiten uitgebouwd en gevaloriseerd werden.

Wenst u een nieuwe opportuniteit te bespreken of in contact te komen met één van onze spin-offs? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

TTO Event TTO Event
Logo Abeona

ABEONAconsult is een jong en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling van slimme producten, software en diensten op het gebied van vervoer en verkeersveiligheid.

Logo DSS

DriveSimSolutions (DSS) is een bedrijf dat het resultaat is van meer dan 10 jaar expertise in het rijsimulatiedomein, ondersteund door een bewezen staat van dienst in fundamenteel en toegepast onderzoek. DSS is een bekwame R&D en systeemintegratie partner in het rijsimulator domein.

Logo Safet

SAFE.T is een innovatief online HR-programma voor transportbedrijven en vrachtwagenchauffeurs.

Logo Vivadrive

VivaDrive streeft naar een groen, veilig en kosteneffectief wagenpark voor bedrijven. Dit AI-aangedreven systeem zorgt voor uw bedrijf, chauffeurs en respect voor de planeet.

Swidg

TakeASeat, brengt mobiliteitsexpertise, technologische middelen en bedrijfservaring samen met als eerste product 'Swidg'. Dit is een platform voor het matchen van zitplaatsen dat pendelaars in staat stelt hun reis naar het werk beter te benutten.