Senior Classes 2023

De Senior Classes 2022 van het Universiteitsfonds UHasselt waren opnieuw een succes.

Begeesterende sprekers voor een leergierig publiek, boeiende onderwerpen voor een geboeide zaal.

Achter de schermen werken we reeds aan ons programma voor 2023 met tal van boeiende sprekers.
Houd deze website goed in de gaten, binnenkort vind je hier meer info over de programmatie voor 2023.
De eerste lezing kan u reeds noteren: 23 maart 2023, het onderzoek aan UHasselt naar Dementie en Alzheimer en het opstellen van een goede zorgvolmacht zijn de toponderwerpen in die middagsessie.
Wil je de uitnodiging van de Senior Class graag in je mailbox ontvangen? Stuur dan een mail naar universiteitsfonds@uhasselt.be 
18 09 13 Proclamatie 2Deuniversiteitsfonds Senior Class 22 18 09 13 Proclamatie 2Deuniversiteitsfonds Senior Class 22

Tijdens de Senior Classes kom je onder meer te weten hoe je een testament best opstelt, op wat je dan moet letten en welke stappen je allemaal moet ondernemen. Onze specialist loodst u ook door de do's en don'ts. En natúúrlijk krijg je de kans om al je vragen te stellen.

Schrijf je in voor een voormiddag interessante sprekers en juridisch advies ... Geprikkeld? Houd dan onze website (en/of je mailbox) in de gaten voor verdere updates over alle sprekers en het volledige programma. Klik hieronder op de data om meer te weten te komen over het programma en om je in te schrijven.

Goed doel
Deelnemen aan de Senior Class kost 10 euro. Die bijdrage gaat naar Universiteitsfonds UHasselt en zo geef je ons onderzoek naar kanker, MS, klimaatverandering, patiëntveiligheid, klimaat, … én onze studenten een flinke duw in de rug.

Kom dus gerust langs, laat je studentikoze nieuwsgierigheid de vrije loop én steun het goede doel!