Senior Classes 2022

Na de succesvolle voorgaande edities van onze Senior Classes (pre-Corona) nemen we de draad weer op en organiseert Universiteitsfonds UHasselt ook dit jaar weer haar "Senior Classes". Noteer 9 juni, 15 september en 17 november alvast met stip in je agenda!

Tijdens de Senior Classes kom je onder meer te weten hoe je een testament best opstelt, op wat je dan moet letten en welke stappen je allemaal moet ondernemen. Onze specialist loodst u ook door de do's en don'ts. En natúúrlijk krijg je de kans om al je vragen te stellen.

Schrijf je in voor een voormiddag interessante sprekers en juridisch advies ... Geprikkeld? Houd dan onze website (en/of je mailbox) in de gaten voor verdere updates over alle sprekers en het volledige programma. Klik hieronder op de data om meer te weten te komen over het programma en om je in te schrijven.

Goed doel
Deelnemen aan de Senior Class kost 10 euro. Die bijdrage gaat naar Universiteitsfonds UHasselt en zo geef je ons onderzoek naar kanker, MS, klimaatverandering, patiëntveiligheid, klimaat, … én onze studenten een flinke duw in de rug.

Kom dus gerust langs, laat je studentikoze nieuwsgierigheid de vrije loop én steun het goede doel!

18 09 13 Proclamatie 2Deuniversiteitsfonds Senior Class 22 18 09 13 Proclamatie 2Deuniversiteitsfonds Senior Class 22
Image

Senior Class 15 september 2022

Campus Hasselt - Oude Gevangenis

15 september 2022

Wat is de stand van zaken aangaande erfeniswetgeving en wat houdt dit in voor mijn erfenisplanning? Prof. dr. Charlotte Declerck (UHasselt) legt het haarfijn uit.

Preventief onderzoek om dikkedarmkanker tijdig op te sporen kan met een eenvoudige test ...'doe de test' is het credo van dr. Luc Colemont (Stop Darmkanker)

Ecotron BB

Senior Class 17 november 2022