Senior Classes 2022

Na de succesvolle voorgaande edities van onze Senior Classes organiseert Universiteitsfonds UHasselt ook dit jaar weer haar "Senior Classes".

In een reeks van 3 Senior Classes zal de laatste lezing van dit jaar doorgaan op donderdag 17 november. Noteer deze datum alvast met stip in je agenda!

Achter de schermen werken we aan ons programma voor 2023 met tal van boeiende sprekers. Houd deze website goed in de gaten, binnenkort vind je hier meer info over de programmatie voor 2023.
Wil je de uitnodiging van de Senior Class graag in je mailbox ontvangen? Stuur dan een mail naar universiteitsfonds@uhasselt.be 
18 09 13 Proclamatie 2Deuniversiteitsfonds Senior Class 22 18 09 13 Proclamatie 2Deuniversiteitsfonds Senior Class 22

Tijdens de Senior Classes kom je onder meer te weten hoe je een testament best opstelt, op wat je dan moet letten en welke stappen je allemaal moet ondernemen. Onze specialist loodst u ook door de do's en don'ts. En natúúrlijk krijg je de kans om al je vragen te stellen.

Schrijf je in voor een voormiddag interessante sprekers en juridisch advies ... Geprikkeld? Houd dan onze website (en/of je mailbox) in de gaten voor verdere updates over alle sprekers en het volledige programma. Klik hieronder op de data om meer te weten te komen over het programma en om je in te schrijven.

Goed doel
Deelnemen aan de Senior Class kost 10 euro. Die bijdrage gaat naar Universiteitsfonds UHasselt en zo geef je ons onderzoek naar kanker, MS, klimaatverandering, patiëntveiligheid, klimaat, … én onze studenten een flinke duw in de rug.

Kom dus gerust langs, laat je studentikoze nieuwsgierigheid de vrije loop én steun het goede doel!

Image

Senior Class 17 november 2022

Campus Hasselt - Oude Gevangenis

17 november 2022

"Hoe stel ik mijn zorgvolmacht op naar mijn wensen? En op wat moet ik allemaal letten, wat betekent dit concreet?" Prof. dr. Tim Wuyts (UHasselt) antwoordt op al uw vragen.

Hoe wordt kanker opgespoord en behandeld in de toekomst? Prof. dr. Esther Wolfs (UHasselt) deelt haar visie hierop.