menu

Campusleven


Op de campus

Campusleven

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

ETEN EN DRINKEN

Fast of slow food. Een snelle hap, een stevige lunch, een gezellige tête-à-tête, alles kan.

Wie niet elke dag zijn of haar eigen potje wil of kan koken, kan terecht in ons studentenrestaurant voor een middagmaal. Elke dag is er keuze te over: warme en koude maaltijden, slaatjes, soep, broodjes, fruit, taart, noem maar op!
Belangrijk om weten is dat je in de studentenrestaurants een fikse studentenkorting van maar liefst 33% krijgt wanneer je met PingPing (studentenkaart) betaalt. Je kan je PingPing-krediet opladen aan de oplaadterminal van PingPing in de grote straat op de Campus Diepenbeek of in de hal aan de broodjesbar op de Campus Hasselt (steeds je bankkaart nodig).


Studentenrestaurants

Het studentenrestaurant is open van 8.00 uur tot 18.30 uur, van maandag tot vrijdag. Er worden snacks geserveerd aan democratische studentenprijzen.

  • ontbijt: vanaf 8.00 uur
  • warme maaltijden: van 11.30 uur tot 14 uur
  • warme broodjes, soep en salad bar: van 11.00 uur tot 14 uur
  • koude belegde broodjes: van 9.00 uur tot 18.30 uur
  • avondmaaltijd (frituur, balletjes in tomatensaus, videe, stoofvlees): van 17.00 uur tot 18.30 uur
  • sandwiches, drank, snoep… : doorlopend

Bekijk het nieuwe grondplan

 

 

Dagen Zonder Vlees

Van 1 maart tot 15 april maakt Dagen Zonder Vlees ons bewust van de impact van voedingsgewoonten op het milieu. De actie daagt ons uit om 40 dagen minder vlees en vis te eten, en samen zoveel mogelijk te besparen op onze ecologische voetafdruk.

Wil jij ook je steentje bijdragen? Schrijf je in via de website van Dagen Zonder Vlees en word lid van de groep Universiteit Hasselt.

In de campusrestaurants van de UHasselt wordt dagelijks een warme, vegetarische maaltijd aangeboden, en van 9 tot en met 16 maart wordt het aanbod uitgebreid met een extra vegetarische maaltijd.

Daag jezelf uit om 40 dagen minder vlees en vis te eten. Meedoen kan al vanaf één dag. Elke dag telt.    

Bovendien heeft de UHasselt samen met de andere universiteiten een 'Dagen Zonder Vlees' kookboekje uitgebracht.                


                                      

Het restaurant in de Oude Gevangenis noemen we 't Gerecht. Je kunt er, net zoals op campus Diepenbeek, terecht voor een lekkere maaltijd, warm of koud.  Let zeker eens op de speciale manier waarop de broodjes hier gemaakt worden.

't Gerecht is open doorlopend open van 10.00 uur tot 15.00 uur, van maandag tot vrijdag. Er worden snacks geserveerd aan democratische studentenprijzen.

  • warme maaltijden: van 11.30 uur tot 14.00 uur
  • soep en salad bar: van 11.00 uur tot 14.00 uur
  • koude belegde broodjes: van 10.00 uur tot 14.00 uur
  • sandwiches, drank, snoep….: doorlopend
Vanaf 7 oktober kunnen we geen externe bezoekers meer toelaten in ons studentenrestaurant 't Gerecht. Door de grote populariteit bij externen vonden onze studenten en personeelsleden zelf geen plekje meer in het restaurant. We excuseren ons voor deze noodzakelijke wijziging en danken je voor je begrip.