Logo UHasselt

menu

UHasselt SEE


Universiteit Hasselt School of Expert Education

Postgraduaat Innoverend ondernemen voor ingenieurs

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

POSTGRADUAAT INNOVEREND ONDERNEMEN VOOR INGENIEURS

Werkervaring en sociale & professionele competenties zijn voor ingenieurs belangrijker dan ooit tevoren. Met het postgraduaat innoverend ondernemen voor ingenieurs krijg je de kans om een eerste werkervaring op te doen in een uitdagende werkomgeving via innovatieve projecten.

Daarbij kun je inspelen op je eigen interesses en de vaardigheden die je wilt trainen. Hierdoor stimuleer je je ondernemers- en innovatiecompetenties en een verdere specialisatie in een specifiek domein. Zo geef je jouw opleiding een heel persoonlijke invulling en versterk jij je profiel én carrièrekansen.

Je kunt dit programma volgen aan alle universiteiten in Vlaanderen. 

 

 

 

Modeltraject

Het interuniversitaire postgraduaat is een programma van 60 studiepunten. Je kan het postgraduaat starten in februari of in september.

Studenten wordt aangeraden het postgraduaat te volgen na het voltooien van hun masteropleiding. Een combinatie van master en postgraduaat is mogelijk, maar wordt alleen geadviseerd voor studenten in teamprojecten of studenten die masterproef en innovatiestage uitvoeren rondom eenzelfde thema of in samenwerking met eenzelfde bedrijf.
Het postgraduaatgetuigschrift ontvang je na het voltooien van de opleiding én je masteropleiding.

De 60 studiepunten (SP) van het programma worden als volgt ingedeeld:

Meer informatie over dit postgraduaat vind je terug op http://innoverendondernemen.be/

 

Contactpersoon UHasselt

Karine Evers

E: karine.evers@uhasselt.be
T: +32 11 29 21 33