Onderwijs Research Dagen 2022

ORD 2022 is ondertussen afgelopen. Wij kijken met een voldaan en tevreden gevoel terug naar deze leerrijke 3 dagen. Bedankt voor jullie aanwezigheid, jullie enthousiasme en jullie input. Tot volgend jaar?

Tijdens de Onderwijs Research Dagen worden resultaten van onderwijsonderzoek gepresenteerd en uitgewisseld. De ORD zijn in de loop van ruim 40 jaar uitgegroeid tot een onmisbaar forum voor Nederlandse en Vlaamse onderwijsonderzoekers.

Oude Gevangenis Nieuw Logo 07 Oude Gevangenis Nieuw Logo 07

Thema ORD 2022

Naast de klas gebeurt leren op talrijke plaatsen: op school in de wandelgangen, de bib, op de speelplaats, in de buitenlucht, thuis, op stap, op de werkplek, virtueel, online of ‘blended’, doelgericht of bij toeval… op alle mogelijke momenten van de dag.

‘Escape the classroom’ is het thema van ORD 2022 dat inzet op leren in de breedste betekenis van het woord, met een knipoog verwijzend naar de locatie.

We zetten kennisdeling tussen onderwijsonderzoekers en praktijk-experts uit Vlaanderen en Nederland centraal met een real-life programma bestaande uit keynotes, symposia, paper- en posterpresentaties.

Ord 2022

Praktische informatie

ORD 2022 zal plaatsvinden op woensdag 6, donderdag 7 en vrijdag 8 juli 2022.

We nodigen jullie graag uit in de Oude Gevangenis van de Universiteit Hasselt om in dialoog te gaan over actueel onderwijsonderzoek.

Call for papers

Bijdragen leveren is sinds 25 februari niet meer mogelijk. Nog steeds interesse in de soorten bijdragen en de beoordelingscriteria?

Lees meer

Registratie

Registreren om deel te nemen aan het congres is ondertussen niet meer mogelijk.

Lees meer

Contact

ORD 2022 Team

ORD2022 wordt georganiseerd in samenwerking met:

ORD2023

Save the date ORD 2023

5, 6 en 7 juli
Amsterdam 
Kans op balans

ORD2023 Aankondiging A5 Page 0001