Logo UHasselt

menu

Postgraduaat Bedrijfskunde


Postgraduaat Bedrijfskunde

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

POSTGRADUAAT BEDRIJFSKUNDE

Ingevolge de maatregelen ter verspreiding van het coronavirus, zijn wij genoodzaakt de lessen voor de opleiding Bedrijfskunde die doorgaan tussen 13 maart 2020 en 30 april uit te stellen.

Wij informeren je graag van zodra de nieuwe data voor de lessen bekend zijn.

Het postgraduaat Bedrijfskunde is een grondige opleiding in verschillende domeinen van management en bedrijfskunde.

Wil jij doorgroeien in je bedrijf? Of wil je dat jouw volgende stoel er eentje van manager wordt? Maar zijn boekhouden, financieel management, marketing, strategie, HRM nog inhoudsloze begrippen voor je?

Neem alvast deze kans en maakt je vertrouwd met algemene managementprincipes en -jargon. Winst na belasting, rendement, value proposition, groeistrategieën, en teammotivatie zijn daarna topics die jij ook in de vingers hebt.

Het postgraduaat bedrijfskunde biedt een garantie op een mix van een gedegen academische opleiding en hoge praktijkrelevantie.

De sessies zijn intensief en interactief, met een balans tussen zelfstudie en lessen, individuele en groepsopdrachten. Na elk opleidingsonderdeel is er een open boek examen en/of paper.

Het onderwijs wordt verzorgd door UHasselt docenten (faculteit Bedrijfseconomische wetenschappen en faculteit Rechten). Dit team wordt aangevuld met praktijkexperten van o.a. Mercuri Urval, Paretus, Klaw,...