"Erasmus Enzo" - kom alles te weten over je buitenlands avontuur

Wil jij graag op Erasmus of een ander buitenlands avontuur?
Neem dan zeker deel aan de INFOSESSIES “ERASMUS ENZO…” van faculteit ARK. 

INT3 Ecuador 221 INT3 Ecuador 221

Als je er aan denkt om volgend jaar op Erasmus te gaan (voor studenten 2e en 3e bachelor), of als je erop gebrand bent om een buitenlandse stage te doen (voor studenten 3e bachelor en 1e master), dan zijn deze infosessies verplicht voor jou!

Maar, ook als je nog niet weet of een ervaring in het buitenland wel iets voor jou is of als het nog zo ver weg lijkt (bv. omdat je een student bent in 1e bachelor), ben je welkom. Je kan dan alvast kennismaken met de verschillende mogelijkheden.

Wat gaan we doen? 

 • INFOSESSIE STUDIE
  Op woensdag 17 november 2021 om 19.00 uur, via Google Meet, vertellen we je meer over de concrete mogelijkheden om 1 semester te gaan studeren in het buitenland: waar, wanneer, wat zijn de voorwaarden,... 

 • INFOSESSIE STAGE 
  Op maandag 29 november 2021 om 19.00 uur informeren we je over de internationale stage architectuur óf over de internationale projectstage interieurarchitectuur.

 • Q&A STUDIE en MEET&GREET
  Op donderdag 16 december 2021 om 19.00 uur beantwoorden we jouw vragen over studeren in het buitenland, en kan je zelf in gesprek gaan met studenten die in het buitenland (geweest) zijn.  

Deze infosessies worden georganiseerd door Faculteit Architectuur en Kunst. Volg zeker ook de infosessie "Off you Go" van Universiteit Hasselt op maandag 15 november om 19.00 uur.Dus... Is Diepenbeek een beetje te klein geworden voor jou? Wil je wel eens ervaren hoe anderen met architectuur omgaan? Meld je dan aan voor deze infosessies om je internationale interesse (verder) aan te wakkeren en je blik te verruimen!Heel graag tot dan!
Els Hannes & Katelijn Quartier
(coördinatoren internationalisering)

Praktisch

 • INFOSESSIE STUDIE
  Woensdag 17 november 2021
  19.00 uur, online

 • INFOSESSIE STAGE
  Maandag 29 november 2021
  19.00 uur, online

 • Q&A STUDIE en MEET&GREET
  Donderdag 16 december 2021
  19.00 uur, online

 • INSCHRIJVEN
  Inschrijven vooraf is niet noodzakelijk. Noteer de data en de links van alle Google Meets, die je krijgt via mail, alvast in je agenda en volg online de sessie mee.