Alumni faculteit Architectuur en Kunst

Architectenhuiskamer (Architectuur)

Architectenhuiskamer is een team van jonge architecten dat met zijn activiteiten mensen wil samenbrengen: studenten, docenten, recent afgestudeerde en doorgewinterde architecten, maar ook kunstenaars, fotografen en architectuurliefhebbers. Op een ongedwongen manier kennis en ervaring delen op een unieke, inspirerende locatie, daar staan we voor.

Retrovision (Interieurarchitectuur)

Alumni Interieurarchitecten:

Retrovison is de alumni vereniging van de studenten Interieur van de faculteit Architectuur en Kunst van de UHasselt. Deze jonge organisatie trekt samen met de Architectenhuiskamer (alumni architecten) aan de kar om studenten ook na hun opleiding de aandacht te geven die ze verdienen. Tevens werken ze netwerkevents uit waarbij ex-studenten hun ervaring kunnen doorgeven aan een jonge ambitieuze studenten.