Info voor bedrijven en organisaties

U kan als bedrijf op verschillende manieren samenwerken met UHasselt.

Dit gaat van onderzoekssamenwerking tot het nemen van licenties, maar ook stages, levenslang leren etc.

Hieronder vindt u een greep uit de mogelijkheden.

  • Zit uw bedrijf met een concrete kennisvraag? Tech Transfer Office helpt u graag verder.
  • Op zoek naar talent?
  • Levenslang Leren
  • Steun UHasselt
  • Huur een ruimte
Algemeen Contact Web Algemeen Contact Web

Zit uw bedrijf met een concrete kennisvraag?

Hoe kunnen we uw bedrijf helpen?

De Tech Transfer Office maakt u graag wegwijs!

Op zoek naar talent?

Als organisatie kan je op dit platform gratis je vacatures plaatsen. Je kan er naast gewone vacatures ook voor studentenjobs terecht.

Vacatures specifiek bedoeld voor doctoraatshouders of mensen met (onderzoeks)ervaring kan je plaatsen op de PhD Talent Pool Flanders, een interuniversitair opgericht rekruteringsplatform bedoeld om vraag en aanbod van PhD-talent beter en sneller op elkaar af te stemmen.

Je kan ook deelnemen aan De Limburgse Jobbeurs (English version) en Jobdate.

Levenslang Leren

In onze razendsnel veranderende samenleving is leren een levenslang proces geworden.

Met een groeiend aanbod van studiedagen en bijscholingen (geaccrediteerd), postgraduaten, MBA, expertopleidingen,… zet UHasselt daarom actief in op levenslang leren.

Steun UHasselt

Universiteitsfonds UHasselt biedt iedereen de kans om aan dat verhaal mee te schrijven. En dat is nodig. Nooit eerder waren sterk onderwijs en impactvol onderzoek zó relevant als vandaag. Nooit eerder was de nood aan kennis, talent en engagement zó groot. Nooit eerder was uw steun dan ook zó cruciaal.

Met uw financiële bijdrage houden we ons onderwijs kwaliteitsvol en vernieuwend. Bieden we kansen aan élk jong talent. Werken we óók aan het welzijn van onze studenten. Doen we aan baanbrekend onderzoek met weerklank tot ver buiten onze grenzen. Geven we ons gemeenschappelijk, historisch patrimonium een langere toekomst. Bouwen we aan een duurzame universiteit met groene, leefbare campussen in een groene, leefbare regio.

Kortom: dankzij u kunnen we gewoon méér. En hoe groot of klein uw bijdrage ook: onze studenten, onderzoekers en medewerkers zullen u er enorm dankbaar voor zijn.

Huur een ruimte

Als civic universiteit bieden wij onze faciliteiten te huur aan. U kan bij ons terecht om een vergaderzaal, aula, receptieruimte,.. te huren. Hoe u dat precies doet, leest u op deze pagina.