Studentenjobs

Studentenjobs on campus

Wil je een centje bijverdienen? UHasselt biedt het hele jaar door verschillende studentenjobs binnen de instelling aan. Registreer je dus zeker tijdig, via je digitaal studentendossier, als je hiervoor belangstelling hebt. De studentenjobs verschijnen op het Jobteaser platform. Studenten mogen per kalenderjaar 600 uren onder het jobstudentstatuut werken, vrij te verdelen onder het jaar en verschillende werknemers. Zo betaal je slechts een minimum aan RSZ.

De loonbarema's die door de universiteit gehanteerd worden zijn afhankelijk van je leeftijd en vind je terug in je studentendossier bij 'jobstudent portaal'.

Waar mogelijk kunnen ook buitenlandse studenten ingeschakeld worden voor een studentenjob aan de UHasselt. Niet-EER-studenten die in België willen werken, moeten in het bezit zijn van een geldige verblijfsvergunning met vermelding ‘arbeidsmarkt beperkt’.  Voor meer informatie hierover kan je terecht op het gemeente- of stadhuis. Deze studenten mogen tijdens het academiejaar maximum 20 uren per week werken. Tijdens schoolvakanties vervalt deze regel. Buitenlandse studenten uit EER-landen of uit Zwitserland hebben dezelfde rechten en verplichtingen als Belgische studenten.

Jobteaser

De jobdienst van de UHasselt maakt gebruik van het Jobteaser Career Center platform om interne studentenjobs bekend te maken. Bekijk in het Career Center ook de externe vacatures en de vacatures van JobTeaser.

Registreer je met je studentenmail om toegang te krijgen tot dit exclusieve platform. Als je profiel compleet is kan je rechtstreeks solliciteren op de vacatures die jou interesseren.

Meer informatie en een volledige handleiding vind je terug in je studentendossier. Alle wettelijke informatie vind je terug via de website van Jobteaser.

Randstad Young Talents

Maak een vliegende start op de arbeidsmarkt

CV-building. In het buitenland is het al best ingeburgerd, bij ons is het nog vrij nieuw. Het betekent dat je als student en carrièrestarter bewust bezig bent met je professionele toekomst. Dat je, onder andere, kiest voor (studenten)jobs waarmee je je competenties aanscherpt en je cv steeds verder uitbouwt.

De UHasselt gelooft in die aanpak. Om jou hierin maximaal te ondersteunen sloten we een uniek en vernieuwend partnerschap met Randstad. Zo sta jij op de eerste rij om je tanden te zetten in interessante (studenten)jobs.

Van studie naar carrière in één vloeiende beweging

Zoek je een bijbaan in de lijn van je studies? Of ben je pas afgestudeerd en op zoek naar een boeiende functie? Randstad helpt je aan een interessante uitdaging bij een potentiële nieuwe werkgever.

Zit je met vragen omtrent je cv, hoe je moet solliciteren, of over de wetgeving in verband met studentenjobs? Ook dan ben je bij Randstad aan het juiste adres.

Randstad Young Talents

Het is niet simpel om werk te vinden als je net bent afgestudeerd. Soms voldoe je helemaal aan de omschrijving van een vacature. Behalve één ding: ervaring is vereist. Helaas tellen je minstens 3 jaar dedication op de schoolbanken niet als ervaring en zit je met de handen in het haar.

Met volgende tips vergroot je die gouden kans om jezelf toch te kunnen bewijzen.

👉https://bit.ly/3jNs0az

Zitdagen UHasselt Randstad Young Talents

Randstad Young Talents plant elk semester gemiddeld een 4-tal zitdagen per semester (digitaal/on campus), exclusief voor UHasselt-studenten. Deze concrete data worden telkens in het begin van het academiejaar gecommuniceerd. 

Wil je graag een individuele coaching (bv. over je CV en/of motivatiebrief) of ben je op zoek naar een studierelevante bijbaan of een startersjob? Maak dan zeker een afspraak!

Op 7 mei komt Randstad naar de campus. Maak alvast een afspraak.

Contact Randstad Young Talents

Ben je op zoek naar je eerste, echte uitdaging en wil je graag hulp? Neem dan gratis en vrijblijvend contact op met Lore of Caroline van Randstad Young Talents.

Neem contact met Randstad Young Talents via e-mail, telefoon of maak direct een digitale afspraak:

youngtalents_hasselt@randstad.be

011 26 07 61

Digitale afspraak

Voor meer informatie en vacatures voor studenten en starters, surf je naar de website van Randstad Young Talents.

Externe studentenjobs

We plaatsen op ons Jobteaser platform ook de externe studentenjobs die we ontvangen.

Contact

Meer info: studentenjobs@uhasselt.be

011 26 80 33

of

011 26 90 12