Studiemateriaal

Studiemateriaal kan je kopen bij de campusshop

De juiste openingsuren vind je op de website van XOD.

In de Campusshop kan je jouw studieboeken en cursussen aankopen. Hier vind je ook een uitgebreid assortiment aan wenskaarten, romans en allerhande gadgets.

De Campusshop heeft twee vestigingen:

  • In de Agora van Campus Diepenbeek (gebouw D) is er een uitgebreide studentenshop
  • In het Panopticum van Campus Hasselt is er een servicepunt voor de rechtenfaculteit en de School voor Sociale Wetenschappen

Cursussen en handboeken

Je studiemateriaal koop je in een van de vestingen van de campusshop of bestel je online. Je persoonlijke boekenlijst vind je in jouw digitaal studentendossier.

  • Eerstejaarsstudenten kunnen hun boekenpakket voor de eerste periode aankopen tijdens de introductiedagen. Online bestellen is niet nodig (enkel voor Sociale Wetenschappen is online bestellen wel verplicht), maar is mogelijk vanaf het moment dat het boekenpakket volledig is. Wanneer een boekenpakket volledig is, zal er een bestellink zichtbaar zijn op de webpagina van de introductiedagen.
  • Voor de tweede periode kan je later in het jaar terecht in de Campusshop (online of in één van de twee vestingen).
  • Betalingen in de Campusshop doe je best coronaproof met Bancontact.
  • Online bestellingen kan je ophalen in de Campusshop of aan huis laten leveren mits een kleine vergoeding.

Drukwerk

Drukwerk bestel je heel voordelig online via de drukwerkkiezer. Je kan dit afhalen in de Campusshop of aan huis laten leveren mits een kleine vergoeding.

Gadgets, briefpapier en omslagen

UHasselt-merchandising en -stationery kan je aankopen bij Campusshop XoD. Klik op onderstaande knop om het volledige aanbod, de prijzen en de manier van bestellen te leren kennen.

STUDENTEN PERSONEEL

Een vraag voor de Campusshop?

Op zoek naar tweedehands boeken?

Neem dan zeker eens contact op met Re-Book IT.