Logo UHasselt

menu

StudentStartUP


Studeren en Ondernemen: dat kan samen!

StudentStartUP

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

OPEN DE DEUR NAAR EEN ONDERNEMENDE TOEKOMST!

Of je ondernemer, vrijberoeper, ambtenaar of werknemer wordt, dat maakt niet uit.
Het is belangrijk om tijdens je studententijd te ontdekken waar je goed in bent en wat je graag doet.
Je studeert af met een zeer degelijk diploma maar ook tijdens je studie kan je je ondernemende skills verfraaien, jezelf ontwikkelen en ervaringen opdoen.

StudentStartUP wil je hier graag bij ondersteunen en zet in op ondernemende vaardigheden, starten met je eigen zaak en faciliteert opleidingsonderdelen gelinkt aan ondernemen.

 

Zin om je ondernemende vaardigheden te pimpen?

Wil je naast je kennis ook je vaardigheden op een toffe manier pimpen? Dan is StudentStartUP zeker iets voor jou. Op een ongedwongen manier kom je in contact met andere ondernemende studenten via onze brainstormsessies, (pitch-)events, infosessies, workshops, bootcamps en wedstrijden met als doel je ‘future proof’ te maken.

Zin om je eigen zaak te starten?

Ook als je tijdens of je studie de ambitie koestert om je eigen zaak te starten, begeleidt en ondersteunt StudentStartUP je van A tot Z. 

Er wordt advies gegeven over de beste manier om alle stappen in dit proces aan te pakken. Ook voor de verdere uitbouw van de onderneming worden studenten (én alumni) in contact gebracht met de meest ideale partners.

Om de combinatie van studeren en ondernemen te vergemakkelijken, voorziet de UHasselt ook een aantal onderwijs- en examenfaciliteiten.

Je kan ondernemende vakken kiezen

Of ondernemen ooit iets voor jou is, kan je ook ontdekken via de opleidingsonderdelen rond ondernemerszin en ondernemerschap.

 

PXL-UHasselt StudentStartUP is een samenwerkingsinitiatief tussen Hogeschool PXL en Universiteit Hasselt.