Logo UHasselt

menu

UHasselt


Agenda

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

< OVERZICHT

Dag van de Wetenschap - digitaal

Dag van de Wetenschap - digitaal
PRAKTISCH

28 nov 2021


Op zondag 28 november is het Dag van de Wetenschap.
Onder de slogan 'Kan jij nog zonder wetenschap' brengt Dag van de Wetenschap dit jaar een ode aan al die onmisbare zaken die ons leven zoveel makkelijker, beter en leuker maken.

Op de Dag van de Wetenschap zullen er helaas geen activiteiten op locatie georganiseerd worden ook niet aan UHasselt. Door de sterk stijgende coronacijfers en de verdere verstrenging van de maatregelen is het jammer genoeg niet meer mogelijk om het fysieke deel van de Dag van de Wetenschap op een kwaliteitsvolle manier te organiseren. De Vlaamse overheid als initiatiefnemer van de Dag van de Wetenschap maakte de bewuste keuze voor een volledig digitaal aanbod.

Online zijn er geen coronamaatregelen en kunnen quarantaines geen roet in het eten gooien. Blijf dus lekker thuis op de Dag van de Wetenschap en laat het niet aan je hart komen. 

UHasselt en PXL organiseren een online Science Pub ‘Homo Mobilis. Zijn er grenzen aan onze mobiliteit?’ Deze kun je gewoon vanuit je zetel via livestreaming bijwonen en je kunt zelfs vragen stellen aan de experten zonder je te verplaatsen!

Een greep uit ons verdere online aanbod vind je op www.dagvandewetenschap.be/uhasselt-pxl.

Noteer 28 november van 10u00 tot 17u00 in je agenda en kijk voor meer wetenschapnieuws op www.dagvandewetenschap.be