Gezonde 65+ers gezocht als proefpersonen

Ben jij ouder dan 65? Voel je je nog lekker in je vel? Sta je open voor wetenschappelijk onderzoek? Dan ben jij misschien wel de persoon naar wie wij op zoek zijn.

Shoot Reval Proefpersonen LR 85 (1) Shoot Reval Proefpersonen LR 85 (1)
Shoot Reval Proefpersonen LR 53

Sta jij paraat om mee te werken aan onderzoeken omtrent gezond verouderen?

De Faculteit Revalidatiewetenschappen zoekt gezonde 65+ers die bereid zijn mee te werken aan verschillende onderzoeken omtrent gezond verouderen. De focus van de onderzoeksgroep ligt meer bepaald op het onderzoeken van de werking van hersenen via niet-invasieve methodes. Verschillende aspecten worden onderzocht, zo focussen we zowel op coördinatie van bewegingen, (werk)geheugen en autorijden.

Bij het gezond verouderen kunnen er veranderingen optreden in de hersenen die onder andere de motorische coördinatie beïnvloeden, wat bijvoorbeeld een impact kan hebben op rijvaardigheid.

Wat mag je van ons verwachten?

De resultaten van de onderzoeken dragen bij aan de kennis omtrent de leeftijdsgerelateerde processen in de hersenen. Je wordt na de screening geselecteerd voor het onderzoek waarvoor jij in aanmerking komt. De compensatie voor deelname is verschillend per studie en zal je worden meegedeeld na selectie.

Wil je graag meer informatie?

Heb je vragen over de onderzoeken? Of wens je graag meer informatie voor je je kandidaat stelt? Dat kan zeker!

Registreer je via het formulier en dan nemen wij zo snel mogelijk contact op met jou.