Netwerk

IMOB werkt samen met verschillende stakeholders op het gebied van mobiliteit en verkeersveiligheid, zowel nationaal als internationaal.

Adobestock 140696138 Adobestock 140696138
Research Partners2

Onderzoekspartners

De samenwerking met onderzoekspartners situeert zich niet alleen in België, maar met partners over heel de wereld. Het IMOB heeft de voorbije jaren aanzienlijke inspanningen geleverd om onze internationale aanwezigheid en deelname aan onderzoeksprojecten te verhogen, op basis van complementariteit en uitmuntendheid. Allianties werden aangegaan met partners uit:

  • Europa: België, Nederland, Frankrijk, Duitsland, VK, Ierland, Italië, Spanje, Griekenland, Denemarken, Oostenrijk, Slovenië, Kroatië
  • Azië: Qatar, Vietnam, Oman, Bahrein, Pakistan
  • Afrika: Rwanda, Tanzania
  • N-Amerika: Canada
  • Z-Amerika: Brazilië, Peru
Other Partners

Samenwerkingen met industrie, belanghebbenden en KMO's

Er zijn ook verschillende samenwerkingsverbanden met profit en non-profit organisaties in België en in het buitenland, zoals:

  • In Europa: ETSC, POLIS, Connect, iNFRANEA, Federdrive, Atrium Opleidingen, Mobiel 21, Goodplanet vzw, Colruyt, Ethias, VITO, Cegeka, Oseven PC (EL), CardioID (PT), CNR (IT), Fraunhofer IAIS (DE) en Europarc Federation (DE)
  • In Azië: VITRONIC (UAE), Tatweer Middle East and Africa (UAE), The Data Academy (Oman)

In de kijker

SLIDER 1 900 Px

Francqui Leerstoel - Prof. dr. Constantinos Antoniou

Op maandag 22 mei om 18u30 gaf prof. dr. Antoniou zijn openingsrede met als titel 'Mobiliteit, *open* data en artificiële intelligentie - Uitdagingen en opportuniteiten'

Heeft u een vraag of wilt u graag samenwerken met IMOB?

Aarzel dan niet en neem contact met ons op. We zijn elke weekdag bereikbaar van 9 tot 17 uur.

IMG 20230117 122702