Postgraduaat Innoverend Ondernemen voor Ingenieurs - Foundations

Combineer een unieke ervaring in een bedrijf met een persoonlijk vakkenpakket

Postgraduaat • 29 studiepunten • Nederlandstalig


Werkervaring, ondernemende skills en professionele competenties zijn voor ingenieurs belangrijker dan ooit. Met het Postgraduaat Innoverend Ondernemen voor ingenieurs - Foundations krijg je de kans om via innovatieve projecten een unieke ervaring op te doen in het bedrijfsleven. Na dit postgraduaat ben je beter in staat je professioneel te oriënteren en je kunt op een hoger niveau de arbeidsmarkt instappen.

De klemtoon van het postgraduaat ligt op innovatie en implementatie vanuit een ondernemende invalshoek. De opleiding bestaat uit een innovatiestage (20 ECTS) in een bedrijf aangevuld met een individueel vakkenpakket van minstens 9 studiepunten. Je stelt je eigen programma samen in functie van die competenties die je verder wilt ontwikkelen. Je kunt daarbij vakken van alle organiserende universiteiten kiezen.
Tijdens de stage werk je aan een innovatief project in de (internationale) werkomgeving van de organisatie. Je kunt een project selecteren uit onze beschikbare projecten of je draagt zelf een project voor.


(Bijna) afgestudeerde ingenieurs worden toegelaten tot het postgraduaat Innoverend Ondernemen voor ingenieurs - Foundations na een kandidaatstelling en selectieprocedure.

Bezoek de website van dit postgraduaat voor meer informatie.

UHasselt corporate

Partners

Dit interuniversitaire postgraduaat is een in samenwerking tussen UHasselt, KU Leuven en UGent.