Logo UHasselt

menu

Campusleven


Op de campus

Campusleven

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

ETEN EN DRINKEN

Vanaf maandag 8 februari is Umami terug voor onbepaalde tijd gesloten.


Fast of slow food. Een snelle hap, een stevige lunch, een gezellige tête-à-tête, alles kan.

Wie niet elke dag zijn of haar eigen potje wil of kan koken, kan terecht in ons studentenrestaurant voor een middagmaal. Elke dag is er keuze te over: warme en koude maaltijden, slaatjes, soep, broodjes, fruit, taart, noem maar op!
Belangrijk om weten is dat je in de studentenrestaurants een fikse studentenkorting van maar liefst 33% krijgt wanneer je met PingPing (studentenkaart) betaalt. Je kan je PingPing-krediet opladen aan de oplaadterminal van PingPing in de grote straat op de Campus Diepenbeek of in de hal aan de broodjesbar op de Campus Hasselt (Bancontact of Payconiq).

 

Studentenrestaurants

Het self-service studentenrestaurant is vanaf 8 februari opnieuw gesloten voor onbepaalde tijd. 

 

Bekijk het grondplan

 

 

Het restaurant in de Oude Gevangenis noemen we 't Gerecht.

't Gerecht blijft voorlopig gesloten, maar het is wel mogelijk om te bestellen via https://uhasselt.umamishop.be/. Bestellingen kunnen afgehaald worden tussen 11.30 uur en 13.00 uur. 

 

 

 

 We kunnen geen externe bezoekers meer toelaten in ons studentenrestaurant 't Gerecht. Door de grote populariteit bij externen vonden onze studenten en personeelsleden zelf geen plekje meer in het restaurant. We excuseren ons voor deze noodzakelijke wijziging en danken je voor je begrip.