Collen-Francqui leerstoel Prof. Suzanne Guidetti: Make my day: primary prevention by using engaging activities

Je bent van harte uitgenodigd voor de Lezing Collen-Francqui Leerstoel ‘ Make my day: primary prevention by using engaging activities’.

29 februari 2024
19:00 - 20:00
Online
Foto 29 Foto 29

Dit event is reeds afgelopen

Registration

Participation is free. Registration is obligated:

Click here for registration:

Location

The lecture will take place online.

Fondation Francqui
Giudetti

Lezing Collen-Francqui Leerstoel:
Prof dr. Giudetti - ‘Complex interventions in healthcare: from development to implementation’ 

Prof. Suzanne Guidetti is hoogleraar aan het Karolinska Institute in Zweden binnen de masteropleiding Ergotherapeutische Wetenschappen en groepsleider van de onderzoeksgroep ‘HELD’ – Gezondheid in het dagelijks leven voor mensen met  neurologische aandoeningen.
Sinds 2008 heeft Susanne Guidetti haar klinische en educatieve ervaringen gecombineerd met een academische onderzoeks carrière met de focus op complexe interventies en e-Health bij personen met neurologische aandoeningen. Ze is betrokken geweest bij het opstellen van strategieën voor klinisch onderwijs en onderzoek zoals het ontwikkelen en implementeren van evidence based richtlijnen.

De faculteit Revalidatiewetenschappen van de UHasselt heeft de Francqui-leerstoel toegekend aan Prof. Guidetti. De lezing ‘Complex interventions in healthcare: from development to implementation’ is de eerste uit de lezingenreeks in kader van de Francqui leerstoel.

Logoscorrect
Logos2
Terug naar het Agenda overzicht