Zomerschool wiskunde

Aan de universiteit van vandaag begeleiden we leerlingen secundair onderwijs om een sterke start te maken in hun volgende schooljaar.
SLO Shoot 13 SLO Shoot 13

Zomerschool voor jouw leerlingen?

Universiteit Hasselt organiseert vanuit haar Educatieve Werking een zomerschool wiskunde.

Deze zomerschool gaat door op campus Hasselt (op wandelafstand van bushalte Dusartplein en station Hasselt) en dit van maandag 26 augustus tot en met vrijdag 30 augustus 2024, dagelijks van 9.00 tot 12.20 uur. In klasverband wordt de belangrijkste wiskundeleerstof van het voorbije schooljaar doorgenomen om de leerlingen klaar te stomen voor het volgende schooljaar.

De zomerschool staat open voor leerlingen van het derde, vierde en vijfde jaar uit de doorstroomfinaliteit van het secundair onderwijs.

Contactpersonen zomerschool:
Ilse Engelen en Charlotte Adriaensens (zomerschool@uhasselt.be)

Wil je als school of als leerkracht op de hoogte blijven van de zomerschool? Laat via dit formulier voor scholen je gegevens achter en we contacteren je zodra we de inschrijvingen voor leerlingen openstellen.

Als leerling (of ouder) kan je in dit formulier voor leerlingen je gegevens achterlaten. Je ontvangt dan een e-mail op het moment dat de inschrijvingen worden geopend.

SHOOT17 Informatica 14

Zelf wiskunde geven op de zomerschool?

Voor de wiskundelessen zoeken we leerkrachten die als vrijwilliger één of enkele voormiddagen beschikbaar zijn in de week van 26 tot en met 30 augustus 2024 (tussen 9.00 en 12.20 uur). Er is een vrijwilligersvergoeding van 40 euro per dag voorzien.

Via dit formulier kan je je interesse doorgeven (dit is hetzelfde formulier als hierboven en hoef je maar 1 keer in te vullen).