Doctoreren

Doctoreren aan UHasselt

De Universiteit Hasselt is een jonge, dynamische en toekomstgerichte instelling die dient als baken voor ambitieuze doctorandi van over de hele wereld. De universiteit is trots om 23 doctoraatsdiploma's te kunnen uitreiken, die elk een unieke kans bieden om je kennis in het gekozen studiegebied te verdiepen. Zowel internationaal als nationaal trekt de universiteit heel wat doctorandi aan in verschillende onderzoeksdomeinen.

Voor wie wil samenwerken, biedt de Universiteit Hasselt de mogelijkheid om samen met andere gerenommeerde instellingen te doctoreren, je onderzoekshorizon te verbreden en je academische netwerk uit te breiden. Lees hier meer over gezamenlijke doctoraten.

Er wordt aan UHasselt ook aandacht gegeven aan de bredere vorming van doctorandi. Dankzij onze doctoral schools krijg je de kans om tijdens je doctoraat niet alleen academische vaardigheden, maar ook zogenaamde 'transferable skills' te ontwikkelen. Dit zijn algemene vaardigheden die overdraagbaar zijn naar andere professionele sectoren.

Ben je al gestart aan je doctoraat aan UHasselt, of denk je erover om te doctoreren, dan vind je op deze website financieringsmogelijkheden en andere essentiële informatie voor huidige en toekomstige doctoraatsstudenten!

Contact information

Email PhD@uhasselt.be Address

Martelarenlaan 42

3500 Hasselt