Alumni Lustrum Class of 1977-1987-1997-2007-2017

Schrijf je in.

Weet jij nog wat je zoveel jaar geleden rond deze tijd van het jaar aan het doen was?
Neen? Wij wel! 😃
Waarschijnlijk was je aan het uitblazen van de laatste examens en had je er de proclamatie op zitten waarbij je officieel UHasselt alumnus of alumna was geworden.

Als “warme universiteit” zien we onze alumni graag terugkomen en daarom dachten we “tijd voor een feestje".

Hoog tijd dus om jou en je mede-alumni uit 1977, 1987, 1997, 2007 en 2017 uit te nodigen op onze campus om je lustrum “alumnus /alumna-schap” te vieren!

Noteer donderdag 6 oktober met stip in je agenda en bereid je voor op een avond vol onvergetelijke herinneringen met een hapje en een drankje.
Opdat jullie met zoveel mogelijk mede-alumni leuke herinneringen kunnen ophalen houden we deze lustrumviering enkel voor alumni onderling zonder partners (of je partner moest natuurlijk ook zelf alumnus/alumna van dat jaar zijn).


Programma
19:00u Ontvangst
19:15u Welkom door jouw faculteit
20:15u Feestelijke receptie @ Agora


Waar:

Campus Diepenbeek, Agoralaan, Gebouw D, 3590 Diepenbeek.

Mis dit leuke event niet (of je moet 10 jaar wachten tot het volgende feestje wanneer jouw volgende lustrum gevierd wordt) en schrijf je alvast in.

Mocht je er niet bij kunnen zijn, bezorg ons dan zeker je mailadres (alumni@uhasselt.be). We houden je graag op de hoogte van komende events, zoals bijvoorbeeld de 50ste verjaardag van UHasselt in 2023, het wordt een feestjaar met heel wat leuke festiviteiten.


Heb je nog vragen? Steeds welkom op alumni@uhasselt.be
Heel graag tot 6 oktober!


Frédérique en Johan
Alumni Relaties UHasselt