Welkom rector

Rector 4 2 2021

Beste alumnus,
Beste alumna,


Welkom (terug)!


Je herinnert je misschien nog hoe we jou bij je afstuderen vertelden dat deze universiteit je nóóit zal loslaten. Vanaf het moment dat je campus Diepenbeek of Hasselt buitenstapte, stapte je een nieuwe community binnen. Die van meer dan 20.000 afgestudeerden van LUC, EHL, PHL en UHasselt. Een gigantisch netwerk dat reikt tot vér buiten de grenzen van onze regio. En één dat elk jaar groeit.

Met onze alumniwerking willen we de band met die duizenden talentvolle alumni onderhouden en uitbouwen. Want dit is tenslotte de plek waar je véél van je tijd spendeerde (in de aula, het leslokaal, in de bibliotheek of op de agora…). Waar je vriendschappen voor het leven sloot. En waar je docenten tegenkwam die je om meer dan één reden bijblijven. De plaats ook waar je ongetwijfeld een hele rugzak aan straffe verhalen over je studentenleven verzamelde…

Als jouw alma mater blijven we benieuwd naar jou. En willen we je graag horen én zien. Daarom vragen we je, zo nu en dan, om jouw (kritische) mening. En nodigen we je graag uit op een van de vele lezingen, symposia en andere activiteiten op onze campussen. Houd deze website zeker in de gaten voor alle updates.

Succes met alles wat je nog onderneemt.

En hopelijk tot snel, op een van onze activiteiten!