Proefrit Revalidatiewetenschappen 20 april

20 april 2022
14:00 - 16:30
Campus Diepenbeek - Agoralaan - Gebouw D - 3590 Diepenbeek

Dit event is reeds afgelopen

Het ‘klassieke’ beeld van de masserende kinesitherapeut bestaat niet meer! Vandaag is een kinesitherapeut, een revalidatiespecialist die een brede paramedische opleiding heeft gekregen met tal van behandelingstechnieken en kennis over hoogtechnologische revalidatieapparatuur.
Wat doet een kinesitherapeut vandaag de dag nu echter precies? Welke kennis over het menselijk lichaam bezit hij en welke technieken gebruikt hij dan juist bij verschillende patiënten? En hoe brengen wij jou die kennis bij en leiden je zo op tot een futureproof kinesitherapeut?
Zoek je al een eerste antwoord op deze vragen, kom dan een bezoekje brengen aan de opleiding revalidatiewetenschappen & kinesitherapie van UHasselt.


Na het onthaal op onze campus, maak je kennis met ons modulair onderwijs, onze elektronische leerpaden en feedbackmomenten in kleine groep door dit zelf toe te passen: je volgt een mini-hoorcollege, een mini-practicum en een feedbackmoment. Tenslotte sluiten we af met een drankje.

  • Doelpubliek: laatstejaars secundair onderwijs
  • Data: woensdag 20 april 2022 | 14u00 - 16u30  - er wordt een extra proefrit ingericht, verdere details volgen nog
  • Verplicht inschrijven: aantal deelnemers is beperkt
  • Benodigdheden: sportkledij (korte short en t-shirt)
  • Locatie: Universiteit Hasselt - Campus Diepenbeek - Agoralaan - Gebouw D - 3590 Diepenbeek
  • Contactpersoon: Ine Hansen, ine.hansen@uhasselt.be
Inschrijven

Het aantal inschrijvingen per proefrit is beperkt.
Schreef je in en ben je verhinderd door omstandigheden, laat dit even weten door een mailtje te sturen aan els.smeyers@uhasselt.be.

Terug naar het Proef van een les overzicht