Campus Classes 2024

Na de succesvolle voorgaande edities van onze Senior Classes organiseert Universiteitsfonds UHasselt ook dit jaar weer haar Campus Classes. Ja, je leest het goed 'Campus Classes'. Iedereen is welkom op onze campus!

In een reeks van 5 Campus Classes willen we u blijven informeren, inspireren en prikkelen over ons innovatief onderzoek aan UHasselt.

Wil je de uitnodiging van de Campus Classes graag in je mailbox ontvangen? Stuur dan een mail naar universiteitsfonds@uhasselt.be 
18 09 13 Proclamatie 2Deuniversiteitsfonds Senior Class 22 18 09 13 Proclamatie 2Deuniversiteitsfonds Senior Class 22

Tijdens de Campus Classes kom je onder meer te weten hoe je een testament best opstelt, op wat je dan moet letten en welke stappen je allemaal moet ondernemen. Onze specialist loodst u ook door de do's en don'ts. En natúúrlijk krijg je de kans om al je vragen te stellen.

Schrijf je in voor een namiddag interessante sprekers en juridisch advies ... Geprikkeld? Houd dan onze website (en/of je mailbox) in de gaten voor verdere updates over alle sprekers en het volledige programma. Klik hieronder op de data om meer te weten te komen over het programma en om je in te schrijven.

Goed doel
Deelnemen aan de Campus Class kost 10 euro. Die bijdrage gaat naar Universiteitsfonds UHasselt en zo geef je ons onderzoek naar kanker, MS, klimaatverandering, patiëntveiligheid, klimaat, … én onze studenten een flinke duw in de rug.

Kom dus gerust langs, laat je studentikoze nieuwsgierigheid de vrije loop én steun het goede doel!