Logo UHasselt

menu

Proeven van UHasselt


Coaching toelatingsexamen arts/tandarts

Proeven van UHasselt

Logo UHasselt Universiteit Hasselt - Knowledge in action

COACHING MINI

In het voorjaar bieden we een beknoptere versie van de coachingsdagen aan voor wie de coaching full option niet heeft gevolgd. Deze coaching mini omvat twee sessies: één KIW-sessie en één GC-sessie.


Tijdens de KIW-sessie (Kennis en Inzicht in de wetenschappen) wordt de oplostechniek van de meerkeuzevragen van het toelatingsexamen ingeoefend.
Het GC-deel (Generieke Competenties) peilt naar algemene competenties die belangrijk zijn voor een toekomstige arts. GC is opgesplitst in de deelcompetenties ‘CLEAR’ (arts-patiëntcommunicatie) en ‘VAARDIG’ (tekstbegrip).

 • Voor wie: leerlingen zesde jaar SO, die overwegen om deel te nemen aan het toelatingsexamen arts-tandarts
 • Data: 1 GC-sessie: 28 april 2021 en 1 KIW-sessie: 5 mei 2021 telkens van 14u00 tot 16u30 
 • Locatie: De lessen vinden plaats aan de Universiteit Hasselt - campus Diepenbeek - Gebouw D - 3590 Diepenbeek of via online werkvormen indien coronamaatregelen de les in grote groepen verhinderen. 
 • Inschrijvingsgeld: 25 euro voor 1 GC-sessie en 1 KIW-sessie
  Het inschrijvingsgeld wordt niet terugbetaald.
 • Contactpersoon:
  Kathleen Ungricht
  011 26 85 03
  kathleen.ungricht@uhasselt.be 

Het aantal plaatsen is beperkt.

De inschrijvingen openen op maandag 11 januari 2021
Ook in het academiejaar 2020-2021 wordt het coachingprogramma georganiseerd. Door coronamaatregelen is de praktische informatie hieronder echter steeds onder voorbehoud. Wij kunnen alternatieve lesvormen aanbieden indien de coronarichtlijnen dit vereisen.